700K URİ KAÇ HADES

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve S*H*A*R*K tarafından 22 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. evet arkadaşlar başlıkta belirttiğim üzere 700k uriye kaç zeta açılır tahminlerinizi almak istiyorum. zeta yaptım 10 tane ve havoclar fullendı . 505 kutum oldu ve bunları zeus gununde açtım 23 zeus parçası 22 apis parçası 6lf3 7 bo2 4 tane hız 0 lf4 0 tasarım çıkardım. önceki charımda baya bi lf4 çıkarmışlığım var kutudan fakat nıye boyle oldu anladım çok sinirliyim şuan. Sadece x2 günü hades dönücem lf4 fullıcem buna odaklanmış durumdayım. Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim.

2. Zeta mı açacaksın Hades mi önce buna bir karar vermelisin.

3. 400 500 kutu açtım apis bitti tekrar 25 oldu zeus 9 duruyor :(

4. Merhaba,

700 bin uridyum size gün boyu hades döndürür, size net bir sayı vermem doğru olmaz bu konuda çünkü bazen normale bazen çok uriye açıldığı noktada dengesizlik oluşabilir.

İndirim paketiyle beraber gün boyu yaklaşık olarak 40- 50 arası hades dönersiniz diye düşünüyorum.

İyi forumlar..

5. Açıkcası bu iş biraz şans işi neden diyecek olursan geçen hafta indirimli günde 6k uriden 4 basışta yani 24k uri 10 tanede gg vardı 25 bin uriye açtım sonraki kapı 70k uri gitti sen mantık yürüt işte :D

6. 40-50 mi valla fazlaymış hades hakkında hiç bir bilgim yoktu sadece hemen açılıyoöuş diye biliyorum teşekkürler herkese. Bide bişey daha sorucam ben zetayı ortalama 40-45 dkda yapiyodum son iki bölüm 20 dk dan fazla sürüyodu. Hades kapısı kaç dk bitiyo ortalama ? zeta kadar zor mu çünkü x2 gününde yapicam

7. Sağlam grubunuz varsa 10-15 dk sürer.

8. anladım serverim tr3 pazar günleri herkes yazıyor hades grubu aranır dıye bende orda bulurum bı grup yaparım . Herkese teşekkürler cevaplarınız için. Modum konuyu kapatabilirsiniz sorularımın cevaplarını aldım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.