700K URİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _yemekteEICvar_ tarafından 3 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba gemimin özellikleri :
    15 lf4 -geliştirmesiz
    10 iris - 16 level
    15 level pet tüm modüller
    10 havoc
    1 hercul
    lf3-bo2 full
    yıldız yengeç kıskaç güve kalp elmas uçuş
    aegis elite tasarımı var
    golide solace venom
    vegada şimşek
    sperhead - cıtadel var
    700k uriudıum var ne yapmam gerekir

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence biraz kutu alıp lf4 aramalısınız yada elinizdeki 15 lf4 ten birazını geliştirebilirsiniz şuan size gereken vuruş gücü ve kalkan olduğunu düşünüyorum.

3. kutuda pek şansım yok lf4 geliştirmeleride vuruşu pek artırmıyor diye biliyorum ?

4. peki dostum argen ne alemde

5. 32 argem var

6. he ozaman argeyede gerek yok kapıya bas diyeceğimde indirim yoksa başka birşey yaparsın bir eksik varsa bilmiyorum şimdi aklmıa birşey gelmedi de herkülleri fullemenin gerekli olmadığını düşünüyorum yinede sen bilirsin ama

7. bence de gerekli değil ne yapayım ya kimse bir şey demiyor :)

8. kutu al ozaman lf4 çıkar belki başka birşey kaldı mı bilmiyorum valla :D

9. mahir_527

mahir_527 User

Bence ya geliştirmelere harca yada Modumuzun dedği gibi lf4 için kutu aç.Ar-ge n gayet yeterli onun çok bi acelesi yok nede olsa hemen herşeyden geliyo dosya.Onun dışında gg versen ziyan olur.Bence kutu aç.

10. kardeş geliştirmeler ne kadar etkiler 35 lf4 ü şuan seviye 7 de bıraktım 16 yapsam ortalama ne kadar etkiler veya bo 2 leri 16 yapsam ne kadar etkiler bunları biliyorsan söyler misin

11. kutu açsam en iyi harita neresi beyler

12. ben 4-2 de açıyorum 3 lf4 buldum yanlış hatırlamıyorsam fazlada kutu açmıyordum kesin 2 3 tane çıkar diyorum da kesin demem yanlış olur belli olmaz bu işler ama 20 taneyle lf4 buldum ben şansın bol olsun :D

13. kapı yap kalan uri kutuya vercen yada 125k bırak bir kenarda yarasa üçüş duzen çıkaçak alırsın hasar %8 artıo

14. mahir_527

mahir_527 User

Geliştirmelerin neyi nakadar etkilediği konusunda modlardan biri bir konuda tablolar yayınlamıştı ama şimdi bulamadım konuyu.Ayrıca geliştirmeleri tavsiye etmemin nedeni kutu dışında başka alternatif bi öneri sunmaktı illaki geliştirmesini önermiyorum.Tavsiyem kutu açması

15. tamam beyler lf4 günü kutu aşcam inş. lf4 çıkar yaklaşık 500 kutu alırım gibi :)

16. Tom_Cat

Tom_Cat User

Bo2 leri geliştirebilirsin,bu sana v.s lerde avantaj sağlar.geriye kalan uri ile lf4 arayabilirsin.

17. olabilir fikrin için tşk.

18. Senin neyin kalmış ki :D

Lf4-Geliştirmelerin kalmış. İkisinden birini seçip devam et işte

19. kutu daha iyi gibi ama kutuda şans işi şansı bırakıp yüzde 25de geliştrime mi yapsam :)

20. kardeşim lf4 de geliştirme az veriyor ancak kalkan geliştirmeleri %1 veriyor sen 20 tane bo2 yi geliştirmeye başla derim
    ama hemen başlama. geliştirme indirimi zamanında yaparsın tasarruf etmiş olursun bayağı

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.