700K URİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _yemekteEICvar_ tarafından 3 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adamlar 200k vurunca kalkanın ne önemi kalır ki ?

2. 200 k vurana karşı lf4leri güncellesen kurtulabilirmisin?

bende 17 lf4 var 18 gelecek inşalah kapıdan

ben şuan kalkanlarımı geliştiriyorum 200 vuranlara karşı şansım olmuyor ama diğerlerine karşı avantaj bende

3. inş alırsın lf4ünü 20 kalkan yapsam 700k uriye kaç artar kalkan ?

4. yaklaşık 80 bin civarı (desteksiz)

belki biraz daha fazla artabilir

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2014
  5. lf4 leri yapsam 15 lf4ü 700k uriye kaç artar vuruş

6. hesaplayamdım matematiğim isyan etti ama 300 falan toplamda max artar

192 çıkıyorda olamaz yanlış hesaplamışımdır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 3 Temmuz 2014
  7. hıım peki saol bu geliştirmelerin olduğu bir tablo var mı ne kadar filan olduğu

8. lf4 lf3 falan seviye başına %0.4 verir

kalkanlarda %1 verir geliştirme başına her seviyede

9. evet biliyorum onu da diyelim 3. seviyede o zaman kaç artıyor kaç uri isityor onu sordum

10. artışı bilmem ama indirimisiz vipsiz 100k uri istiyor indirim vip olunca 70k ya iniyor 100k küsürlü olabilir 105k civarı birşey işte 0 dan 16 yapmak

11. tamam onu anladım 16 level olunca hani lf4 0 levelken 200 vuruyor ya 16 level olunca 1 lf4 kaç vuruyor ?

12. 212.8 hesaplamalara göre

kardeşim senin yerinde olsam indirim paketini çeker geliştrme yapardım kalkanlara.

13. eyvallah bende kalkanları hesapladım hesabıma göre 12000 çıkıyor nsaıl 80 bin hesapladın sen :)

14. argeyi hesaplamadım ben ondandır :)

15. 700 bine en fazla 20 k kalkan biraz az değil mi :)

16. tutup birini 16 lw yapma

sırayla git. önce hepsini 2 level yap sonra 3 e geç hepsi 3 lw olmadan 4. seviyeye hiçbirini basma maliyet arttığı için 700 k ya ilk başta daha fazla kalkanın olacaktır

hepsini fullediğinde miktar değişmeyecek ama dediğim şekilde yap

17. o zaman dediğin gibi 80 bin mi artar ?

18. 80 artmasa da bi 40 falan artar heralde

ya sen yap 40-80 değil daha fazla artıyor

bunun argesi var sepromu var. var oğlu var yani fazla artar

19. Tamam sağol ama yine de bana mantıklı gelmıyor hiç biri lf4 yapsam 200 anca artar kalkan yapsam 30 k etkilemez kutu açsam çıkmıyor ne yapcam bilmiyorum :))

20. sen birer seviye yükselt. farkı gör beğenmezsen kalır. ama beğeneceğine garanti veriyorum

kaybedeceğinde yaklaşık 50-60 k uri

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.