700K URİ

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _yemekteEICvar_ tarafından 3 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. tamam saol fikirlerin için :)

2. 300 binine rsb 200 binine emp-01 100 binine roket al geriside kalsın lazım olur :)

3. bu hesap bende olsa 5 lf-4 daha bulur kalkan geliştirirdim :)

4. bencede kalkan geliştirmelisin.

5. Vs lerde üstünlük sağlamak istiyorsan geliştirme yapmalısın.Ufak gözüküyor gözüne ama geliştirmesiz birine karşı daha üstün olursun.

6. eyvallah güzel fikirler var tşk :)

7. 2. Sayfada okudum kalkan geliştirmede diye tartışıyorlardı :D

arkadaşlar siz irisleri hesaba katmıyosunuz normal gemide dediğiniz miktarda artıyor ama hız konfisi yaparsa droitlerde ful kalkan olursa besleme felan 700k kalkan oluyor :D destek felan olursa 1m geçiyor bile :) irisleride hesaba katın :D

8. irisler 16 level 16 level bo2 olsa 2 tane 1 irisde kaç artar çok artmıyor ki ?

9. o arrtmıyormuş gibi durur ama evdeki hesap darkorbite uymuyor kardeşim artıyor o yani için rahat olsun

10. yani harcayacağım 1-2 milyon uriye değer öyle diyorsun

11. hepsini indirim paketiyle yaptığın zman ve indirim saatine denk getirdiğin zaman 1 milyon uriye hatta vip varsa daha ucuza (900 k olması lazım) geliştirebilirsin. bence değer. herkesin kendi fikri tabi birşey diyemem

12. tamam beyler başka fikri olan var mı uri 800k ya yaklaşıyor cubiyi hiç bırakmıyorum :)

13. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Argeniz yeterliyse lf4 arayışına çıkmalısınız.Lf4 sayınızı yeterlemelisiniz.

İyi forumlar

14. karanlık mod argem 32
    lf4 epsilon verdi ve 16 oldu :) :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.