:)

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve P£HLİVAN tarafından 23 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. P£HLİVAN

P£HLİVAN User

*************** izleyin ve görün arkadşlar bize yapılan haksızlar var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 23 Haziran 2014
  2. sen arkandaki kişiye nişan aldığında öteki saldırıya korumaya kaçıyor öyle oluncada vurulmuyor hala ötekinde nişanın durduğu içinde saldırıya korumalıdır diye yazı çıkmıyor zaten düşman topraklarında olduğundan avantaj onlarda. daha dünya üzerinde ben yanındaki kişiyi koruyan bir program görmedim. Eğer varsa bunu bi hacker (uğraşacağını sanmıyorum) yada büyük ihtimalle bunu bir bilgisayar mühendisi yapmıştır. ama bana pek mantıklı gelmedi böyle bir program

GLADYATÖR ve erdem_korkmaz70 bunu beğendi.
  3. PEHLİVAN kardeşim gemin 3 yıldız olmuş ama....Vurduğun oyuncu karşı saldırı yapmadığı için kendi hangarında korumaya giriyor.Daha sonra Enerji transferi olan bir başka oyuncuya yönlendiriliyorsun ve senin ekran da bu teknolojiden dolayı geminde gel-gitler oluşturuyor.Olay bu program vb. birşey yok.Sen bence daha fazla rencide duruma düşmemek için videonu kaldır.İyi oyunlar

4. Nefes

Nefes User

Merhaba

Forumda belirli bölümler dışında video paylaşamazsınız lütfen şikayetinizi ve hazırladığınız bu video yu supporta gönderin gereken incelenip yapılacaktır.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.