70K Uridium ile ne yapabilirim?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve KafkasKartalı_ tarafından 15 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese iyi forumlar.
    Gemim; venom, solace, aegis, spearhead, centaur goliath var.
    8 iris, 5lf4, ful lf3, ful bo2, ful hız var,
    2 havoc
    11lvl pet kami2, oto toplama3, hammadde toplama 3, ticaret 2, 2 tane radar protokolü3 var
    19 arge var 17 verili seprom bekliyorum( 24 e göre ayarlı)
    Sorum şu 70k urim var ve bu paraya ne yapmalıyım? Ben biraz daha biriktirip burgu düzeni almayı düşünüyorum %30 indirimim var(vıp+indirimli avantaj)105k uriye alabiliyorum burguyu. Sizce ne yapmalıyım arkadaşlar? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Burgu almanız sizin için iyi olur kasılırken daha rahat olursunuz.

3 level kamikaze de almanızı öneririm.

Bu sayede kasılırken yaratıklara daha çok hasar verebilir ve hızlı bir şekilde kasılmanıza yardımcı olur.

İlerleyen dönemlerde zeta yaparak havoçlarınızı fulleyebilir ve biriktirdiğiniz ganimet anahtarı ile apis - zeus parçası yada lf4 çıkarabilirsiniz.

İyi forumlar

3. Teşekkür ederim modum. Konuyu hemen kapatmazsanız sevinirim çünkü diğer arkadaşların da tavsiyelerini almak istiyorum.

4. modum burgu ve kamikaze 3 aldım. şu an için bana ne önerirsiniz

5. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Uridium biriktirerek veya zeta yaparak hem ganimet anahtarı hemde havoç sahbi olursunuz.

Ganimet anahtarları ile lf4 - apis parçası veya zeus parçası çıkarabilirsiniz.

İyi forumlar

6. Çok teşekkür ederim modum tavsiyeleriniz için teşekkürler. Konu kilitlenebilir.

7. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

İsteğiniz üzerine konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.