71 tane apocalypse mi 225k uri mi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve _NATASHA_ tarafından 19 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. _NATASHA_

_NATASHA_ User

Arkadaşlar merhaba iyi forumlar.
    Şu anda ikiside aynı fiyattan satılıyor sizce hangisini almak daha mantıklı olur ?
    20 lf4 Full havoc irisler 5 level hercülleri fulluyorum su anda fakat cyborg ya da hammerclawda cıkarsam aradan ganimetlerle güzel olur

2. *Shemie*

*Shemie* User

Merhaba,

Anladığım kadarıyla payment kısmından alacaksınız. Geminiz çok iyi değil ama bence eğer dediğiniz gibiyse 71 anahtar daha çok iş görür. Ama 225k uri x4 gelince 900k uri olduğundan 900k uriyi tercih ediniz.
    Yani 225k uri x4'lü fiyatıysa anahtar. Normal fiyatıysa x4 ile birlikte uridium.

İyi forumlar.

3. 31.05.2013

31.05.2013 User

Yanlış anlaşılma durumu var sanırım: apoc kutuları içinden cyborg veya hammerclaw gemisi cıkmaz. çok düşük bir ihtimalle oil cıkabilir ama cok düşük. Benim tavsiyeme kulak verecek olursan oyuna para verme. özellikle darkorbite para yatırma

*LİON*[TET] bunu beğendi.
  4. _NATASHA_

_NATASHA_ User

Yok ben yanlış yazmışım oil eksiğim var sadece o gemiler için ondan dedim , yani değmez diyosun

5. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Darkorbit'e para verecekseniz ve bu kısıtlı bir miktar ise, kutular-anahtarlar-enerjiler-uridium için para vermek çok da makul değil. Anladığım kadarıyla bütçeniz çok sağlam değil, bu yüzden avantaj paketleri ve ViP'likten başkasına para vermeyin.Zira diğerleri oyun içinden kazanılacak maddeler.

İyi forumlar.