????

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Yan.Çar) tarafından 27 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yan.Çar)

Yan.Çar) User

[​IMG]Arkadaşlar bakın adamla aramızdaki mesafeye ama haylanda roket atıyo 5 kere kesti beni birinde ben Sağ alt portaldaydım o Orta portan roket atıyo adam beni lazerle deyil roketle kesiyo ilk başakinde resim alamadım sonra yanıma çagırdım kesin diye resim çektim öbürküleri görmenz lazımdı ama olmadı.

2. Bunu supporta gönder orda daha iyi yardımcı olurlar,bence.

buradan oyuna müdahele edilemiyor.

hile söz konusu ise gereken yapılacaktır.

iyi oyunlar

3. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Aranızda mesahe cidi anlamda yok ama roketle kesıyor derken dp nız a ise normalde 10 bın vurarak roketle kesebılır ciddi anlamda roketlerı fazla vuruyor ise resmini gemi ile beraber çekip supporta atınız

Keyifli forumlar

4. -yeter123-

-yeter123- User

sende yıldızlar gözüküyor bende niye gözükmüyor??

5. -BoldMan-

-BoldMan- User

Flash player ile takıntın olduysa olmayan adam bile sıkıyor gözükebilir mesela ben portaldan atlamaya çalışırken gemi duruyor ve düşman sıkmaya başlıyordu benim ekranımda gemi hareket etse bile oyunda etmiyor gibi gözüküyor ve düşman ekranımda olmuyor ama o sıkabiliyor, bu tip flash player sorunu olabilir.

6. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Bağlantı hızınız düşükse bazen oyuncular yanınızda gözükür ama uzakta olur kopmalar meydana gelır kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.