740 Anahtar

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ygafff tarafından 5 Haziran 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ygafff

ygafff User

Arkadaşlar 10.seviye petim var ve 740 adet anahtarım var.Bugün 3 kat lf4 gününden kutu açmak istiyorum.Ancak bu yeşil korsan sandıkları için tüm haritayı turluyorum ve çok zamanımı alıyor.Petime uygun bu sandıkların yerini saptayan bir modul var mı ?
    Veya yoksa pvp haritalarında nasıl hızlı açarım bu korsan kutularını ?

2. Kutu için modül yok ama pvp haritalarnı ve x2 haritalarnı turla ve haritadaki bütün kutuları topla tek haritada takılma birde 4-5 te ufak yaratıkları kes içinden çıkan kutuları aç

3. ygafff

ygafff User

Bu korsan kutuları haritanın heryerinde çıkıyor ozaman belli çıktığı biryer yok öyle mi ?

4. yok bütün haritaları gez daha çok şansın olur ama haritada kutu bırakma tamamen dolaş bitince başka haritalara git

jarekkk bunu beğendi.
  5. macellaio.

macellaio. User

kesinlikle tek bir haritada sabit kal ve orada aç
    ben her zaman x8 de açmışımdır (orada aç diye söylemiyorum)
    milletin dediklerine inanma yok şu haritada daha çok çıkıyor vs. diye
    tamamen şans işi :)
    450-500 kutudan 5 lf4 ve 20-25 parça civarı apis,zeus çıkartabildim ben
    ayrıca gözlemlediğime göre daha çok haritanın üst ve alt kısımlarında daha çok spawnlanıyorlar

Bol Şans :)

6. İlk başta 20 tane aldım bende üst üste 2 lf4 çıkınca evi arabayı sattım 200 tane daha aldım Sonuç:3 spectrum tasarımı 2 enforcer 1 venom 17 lf3 12 bo2 kalkan ve 1 tane lf4 çıktı resmen helix lf3 günü gibi ama şansa bakar tabi

7. macellaio.

macellaio. User

sen baya şanslıymışsın daha bana hiç tasarım çıkmadı(inş çıkar:p)
    banada yığınla bo2 lf3 çıktı :) :)

nediyelim Allah daha çok versin :)

8. Şanslı değiliz be kardeşim tüm tasarımlar var zaten 10 bin uri geliyo sadece :(

9. Sana tavsiyem tek haritada LF4 bulana kadar dolan bulduktan sonra başka haritaya geç ve orada tekrardan bulana kadar çıkma. Benim taktiğim bu. 500 küsür anahtarla 14 Tane çıkartmıştım bir günde ve golinin tüm tasarımlarını bile çıkartmıştım

10. macellaio.

macellaio. User

taktik olduğunu düşünmüyorum herkes farklı birşeyler sölüyor zaten :)
    şahsen kendim tek haritada dolanarak açıyorum benim gördüğüm bir +sı - si olmadı tamamen şans

11. zeus gününü öneririm 90anahtar 2 lf4 bolca cephane 10lf3 13 apis parçası 1 diminisher çıktı he 1 tanede zeus parçası

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.