75 bin uri %50 indirim

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve hedefim tarafından 29 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. hedefim

hedefim User

merhaba, oyuna ilk girdiğimde her zaman 75 bin uri %50 tasarruf et yazıyor ve 23 tl satın al diyip de baktım x3 te çekersem 225 bin uri ve bu yeni etkinlikten 1 aylık vip ve %25 indirim gelecek mi.?

Cevap lütfen!

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Kasım 2015
  2. SORRYAGA

SORRYAGA User

x3 zamanında çekersen 225 bin urinin yanında etkinlikte bahsedilen vip ve indirim paketini de alacaksın...

3. hedefim

hedefim User

tamam teşekkür ederim biliyordum da kuzenim x3 te olmuyor diyince korktum :)

4. HraNox

HraNox User

Bu 75.000 uridium için %50 indirim olayı sanırım servera özel yanılıyor muyum? TR4'teyim 330.000 için %33 çıkıyor bende yalnızca.

5. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Serverlere özel olarak teklifler sunulmuyor. Geminizin seviyesine göre oynama durumunuza göre teklifler sunulmaktadır.

İyi Forumlar.

HraNox bunu beğendi.
  6. HraNox

HraNox User

İlginç bir durummuş, teşekkür ederim bilgilendirme için. Bu tekliflerin ne koşulda olabileceğini biz bilebiliyor muyuz?

7. Merhabalar;

Malesef sistem tarafından veriliyor belirli bir süre anasayfanızda kalıyor sonra kaldırılıyor.

İyi forumlar.

8. HraNox

HraNox User

Teşekkür ederim, iyi forumlar

9. Merhabalar;

Başka sorunuz yoksa konunun kiltlenmesini isteyiniz lütfen.

İyi forumlar.

10. hedefim

hedefim User

Konu kilitlenebilir .

11. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.