750k Uridiumu Nasıl Harcamalıyım?

Konusu 'Konuşmacı köşesi' forumundadır ve CosmicBomb tarafından 17 Ağustos 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. CosmicBomb

CosmicBomb User

merhabalar. Venom kullanıyorum (350 oil toplarsam cyborg alabiliyorum) 9 iris (5 tanesi 16 seviye gerisi 8 seviye) 10 pro 10 lf4 gerisi lf3 fazlaca bo2 ve itici var. arge 21 kalın sıkma gemim var 750k uridyumu en verimli nasıl kullanabilirim yorumlarınız için teşekkürler .

2. Agır_TR

Agır_TR User

zetayaver

3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

İki kat kapı ödülünün olduğu günlerde zeta yaparak havoc,günlük dosyası,ganimet anahtarı elde ederseniz daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum.Gelen ganimet anahtarlarını Zeus diroitinin özel gününde açsanız iyi olabilir bence.

İyi Forumlar.

PoetShadow bunu beğendi.
  4. geliştirmelerini bitir hazır indirim varken.

5. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Elinizdeki Uridiumun bir kısmını droitlerinizin hepsini 16 seviyeye geliştirmek için harcayın. Bu size hem kalkan, hemde ekstra vuruş olarak geri dönecektir.

Şu anki durumunuzda Zeta galaksi kapısını tamamlamak en mantıklısı. Pazar günleri Galaksi Kapıları Çifte Ödül Gününde Zeta kapısın bitirerek yüksek miktarda günlük dosya, yeşil ganimet anahtarı kazanabilir ve Havoc istatiksel droit tasarımların tamamlamaya çalışabilirsiniz. Kazandığınız anahatarlar ile Zeus gününde kutu açın, böylece Zeus droidini inşa etmek için gereken Uridium miktarı azalacaktır. Tavsiyem "Hemen İnşa Et" maliyeti ~150K Uridium cıvarına indiğinde direkt olarak satın almanız yönünde. Belli bir parça sayısından sonra kazanılan parçalar fiayata fazla etki etmemektedir. Buradan takvimi takip ederek, Zeus gününün ne zaman olduğun öğrnebilirsiniz. İlaveten bu ay sonu 25. gün (Ay içersinde 25 farklı günde oyuna giriş yapmanız gerekiyor) günlük giriş bonusunun Premium üyeler için ekstra ödülü 150 İ-Oil. Dilerseniz Premium abonelik satın alarak bu ekstra ödülü kazanabilirsiniz.

Havoclarınız (10 adet) ve Zeus droitiniz tamamlandıktan sonra Hercules istatiksel droit tasarımları için Kappa galaksi kapısına yönelin. Herculesleri tamamlamak bazen zaman alabiliyor. Lütfen sabırlı olmaya çalışın :)

Galaktik Çekişme etkinliğindeki hedefleri tamamlayın. Buradan gelen Hermes istatiksel droit tasarımlarını Hercullerinizi tamamlayana kadar kullanırsınız.

Kapılardan gelen günlük dosyalar ile Ar-Ge'niz yükselecektir. Emin olabilirsiniz :)

Bu süreçte Sınırlar Dahlinde görev serisini yapmayı ihmal etmeyin. Mümkün olduğunca fazla Rinusk biriktirin. Bunun için seri şekilde İmpulse II imha edebilirsiniz. Zeus drotinizi tamamlandıktan sonra birleştirden elinizdeki malzemelerin yettiği kadar Prometheus laze topu birleştirin.

İyi forumlar.

CosmicBomb ve Aery bunu beğendi.
  6. harcama derim adminotörün dediği gibi en son dediği mantıklı daha güçlü vurmak istiyosan bl ye girebiliyosan rusnik ve pro metius lazerin almak için gerekenleri biriktir önce lazer bence görevlerden sonra zorlaşıyo alması 9 10 tane görevlerden alıyon blde o bile çok farkediyo sonra uriyi kasmak kolay olacaktır

7. CosmicBomb

CosmicBomb User

6 zeta kapısında havocu fulledim :D argem 24 oldu dediğiniz gibi irisleri 16 seviye yaptım üstüne 220bin uridyumum var :D fikirleriniz için teşekkürler

.Paradoks. bunu beğendi.