75K Uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve xxC3LL4Txx tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Şuan carda 75000 uridium var sizce pet almalımıyım kararsız kaldım ekipmanlarım;
    12LF3-1LF4-10 bo2-1 iris 4 flax-4 hangar goli-vega-leo-boş şuan golide 2-8de boss streuneR streunR tallin yada grupla tallon filan kesiyorum arada 4-2de kamuflaj alip kutu topluyorum.
    Petmi alayim yoksa lf3 bo2 sayimi 15emi tamamliyim

2. Pet alin petle Kredi kasin Krediyle LF3e basin :)

zaten Pette indirim var premium ve indirim cekin

3. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Petide suan erken goruyorum ama pette indirim varken alsammi diyorumda onun icin sordum petler ne zmn indirime giriyor ?

4. genelde etkinlik zamandinda ama Peti alin cunku Kredi ve Uri kolay kasarsiniz tabii Kamide almaniz lagzim.

5. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Ya dogru diyorsunda daha gelismedim peti alirsam gemiden cok pete uridium harciycam dogrumu diyorum yanlismi zaten o kadar uridium kasabilen biri degilim anca uri cektigim zaman oluyor :) kutu topluyorum ama oda cok uzun suruyor misal gecen ilk irisimi 4 saat kutu topladiktan sonra almistim 4 saatte 9k uri kastim dusun artik ne kadar sıkıcı bi is oldugunu :)

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Pet alırsanız,PVP de kutu toplarken petinizde size yardımcı olabilir.

Bu arada alacağınız modülleri 3 seviye almaya özen gösterin,bunun içinde Petin en az 8 level olması lazım.

Peti ne kadar erken alırsanız sizin için iyi olur,bir taraftan kasılırken bir taraftanda Petinizin seviyesini arttırırsınız.

Keyifli Forumlar.

7. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Lf3leri daha sonrami fulliyim o zmn modum ama goliyede yetmiyor bi konfim bos kaliyor bole oluncada

8. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Kredi ile alabileceğiniz Ekipmanlara Urıdıum harcamamanızı tavsiye ederim.

LF3 lerinizi kredi ile tamamlayabilirsiniz.

Urıdıum ile alabileceğiniz malzemeleri almalısınız.Birde Urıdıumu geliştirmelerde kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

9. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Credide kasamiyorumki :) promerium gonderebiliyorum anca oda gunde 1 kere taş catlasin 2 kere hafta ici bole oda gunde 2m filan npclerdende gunluk 700k 1m arasi kasiyorum anca bu kadar yada pet alip kalaniyla lf3leri 15emi çikarsam

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Karar sizin,kredi kasmanın kolay yollarından bir tanesi Skylabı 20 seviyeye çıkarmak.

Kristallon keserek veya Cubikonun çöpünü satarakta kredi kasabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

11. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Pet bida ne zaman indirime girer?

12. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

İndirim ve etkinlik günlerini sistem belirlediğinden,tam bir tarih vermemiz mümkün değil.

Takipte kalmalısınız.

Keyifli Forumlar.

13. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

24 kasimda girermi mesela

14. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Tarih vermemiz mümkün değil diye yazıyorum,siz ise şu tarihte gelirmi diye soruyorsunuz.

En güzeli takipte kalmak,tahmin yürütmemizde yanlış olur.

Konu hakkında başka sorunuz yoksa kilitlenmesini isteyebiliriz.

Keyifli Forumlar.

15. xxC3LL4Txx

xxC3LL4Txx User

Tm modum kilitlenebilir kararımı verdim bidaki indirimi bekliycem :)

16. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Konu hakkında karar verdiğinize sevindim.Sizin için hayırlı olsun.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.