775.000 uri ile ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Agareth tarafından 21 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Agareth

Agareth User

Beyler öncelikle hepinize selamın aleyküm x3te 675bin uri çekicem bendede 100bin var sizce ne yapmalıyım

Gemi özellikleri
    Goliath(açık arttırmadaki tasarımlar var)
    3 iris 5 flax droit uçuş düzeni kredilikler var
    hızlar full
    kalkanlar 17 tane 128bin kredilik var
    pet var 5 level kami1 tamir1 oto yağma1 kombo gemi tamiri1(hesabı açtığımda hepsini gereksiz almışım)
    36lf3 var

planım şöyle indirim paketi ve vip var aegis ve 8 iris almayı planlıyorum kalkanlar bulunduğum serverde 10m eğer uriyle alırsam 15 tane 105bin uri yapıyor geriyede 110 bin civarı kalıyor onlada üstüne kasıp kalp ve elmas uçuş düzeni alabilirim eğer ticaretten alırsamda 200 bin civarı bişey kalıyor sizce ne yapmalıyım

2. irislerin hepsini uriyle almayın , 3 tane daha uriyle alıp son 2 veya 3 tanesini krediyle alın. lf3 eksiği yok , gene krediyle bo2 alın . pet varmış petle kami atıp kasılın , aegis alınabilir veya anahtarda alınabilir kalan uriyle

ek olarak kasarken yeni kutuları boş geçmeyin en azından 2-3k gg yaparsınız event bitene kadar . oda size 2-3 kapı açar

3. Agareth

Agareth User

3 iris daha alırsam indirimle 168 bin falan oluyor serverde irisler 80-120 arası değişiyor 2 tanesini almak kolay olur bo2leride almak kolay aegis alırsam uriyle geriye 432bin kalıyor onla anahtar mı alıyım yoksa argeyi 24 mü yapıyım şuan 8 var 24 için 490 bin civarı lazım ?

4. aslında kredi kasabiliyorsanız irisleri krediylede alabilirsiniz , veya klandan yardımlada alınabilir . argeyi 24 yapmak gerekli , ben orayı atlamışım az evvel . şu durumda anahtar almamanız iyi olur.

tabi ben çok kredi kasarım diyorsanız iris + kalkanları krediyle yavaş yavaş alıp 24 arge yapıp gene gerisiyle anahtarda alınabilir

ek olarak , kami 3 modülü ileride çok işinize yarayacak . onun içinde biraz uri biriktirmenizde fayda var ,

dip not : alımları yaparken aceleniz yoksa ise indirimleri bekleyin , mesela şuan dosya indirimi mevcut vb. şeklinde indirimleri takip edin bence

5. Agareth

Agareth User

kredi fazla kasamıyorum irisler falan tam olmadığı için çok az vuruyorum ve klan bulamıyorum kendime. indirimler bu hafta neredeyse her gün vardı gemi indirimi droitler falan her hafta böyle oluyor mu eğer oluyorsa beklerim

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.