8 havoc oldum 230 k uri ile ne yapmalıyım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve -!!!SLAYER!!!- tarafından 17 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. şimdi bi zeta daha bitirdim 8 havoc oldu apis zeus yok uriler ile ne yapmalıyım bugun zeta dönmeye devam mı edeyim vip+indirim paketi var

2. zetaya uridium bastım 73k uriye açıldı şuan 157k kaldı

3. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhabalar,

Lazer durumunuzu tam bilmiyorum ama kalan uridium ile Yeşil Ganimet Kutusu açarak LF4'lerinizi tamamlamanızı önerebilirim (Bugün LF4 günü). Eğer lazerlerinizin durumu yeterli ise özel günleri Takvim'den takip ederek Zeus Günü'nde Zeus'u tamamlayabilirsiniz.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 17 Mart 2019
    .Paradoks. ve _ALPHA_ bunu beğendi.
  4. 15 kararsız lf4 7 normal lf4 1magma sondası var zetalardan 250 anahtar geldi onlarla baya lf4 çıkar diye düşünüyorum
    hercules almak için kappa yapmam lazım ama gemiyi hazır olarak görmüyorum kappa rahat yapabilir miyim yoksa gelişeyim mi 13 arge

5. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhabalar,

Kappa kapısı hakkında detaylı bilgiye buradan erişebilirsiniz. Kişisel fikrim biraz zorlanabilirsiniz. Önerim lazer ve roketlere seprom besleyerek ve varsa Aegis gemisi ile girip geminin yeteneklerini kullanarak Kappa kapısını daha rahat yapabilirsiniz.

İyi forumlar.