8 iris tamamlandı şimdi ne yapsam ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HamHam tarafından 15 May 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. GÖÇEBE

GÖÇEBE Guest

Merhaba,

Kapınızı çift ödül gününde yaparsanız, uridium ve x4 hariç her şey iki kat gelir.

Ayrıyeten, kazandığınız 42bin uridiumu biraz daha biriktirme yoluna gitmelisiniz.Siz, sürekli Zeta dönerseniz, ödüllerini de x2 gününde alırsanız, harcadığınız uridiumdan daha fazla uridiumlu malzeme kazanırsınız.Tavsiyem, 42bin uridiumu artırmak için, kutu toplayabilirsiniz veyahut paladium haritasına gidip, paladium toplayarak, galaksi enerjisine dönüştürebilirsiniz.Uçuş düzeni, arge gibi şeyleri çok da takmadan, yolunuza devam etmeniz gerektiğini düşünüyorum.

İyi forumlar.

2. tamamdır teşekkürler

3. Kardeşim daha yolun başındayken bırak bence. Bak ben 3 senedir uğraşıyorum tam hercülleri havocları fulledim bir lf-4lerle geliştirmeler kaldı diyordum ki şimdi de spartan dirioiti geldi :mad:

4. 0BLIVI0N

0BLIVI0N User

Merhaba,

Başka sorunuz yok ise konyu kililtleyelim.

iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.