8 irisi geliştirme

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 6 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

8 iris var beyler bende bunları 16 seviye yapmak istiyorumda.
    %100 ile deneyecem.
    vip+indirim paketi+öğe geliştirme indirimi ile birlikte
    5+25+25=%55 lik indirim oluyor.
    1 irisi kaç uriye geliştiririm bu indirimle ?

2. BonusRasta

BonusRasta User

Geçen ben öğe geliştirme indirimi kalktı mı diye konu açmıştım, geçen cuma ise saat 20.00 da öğe geliştirme indirimi geldi. (%25)
    O günü yakalarsan %80 indirim oluyor, bayağı karlı çıkarsın.
    Hesabı bilmiyorum ben en son 7. seviye yaptım çünkü ve her seferinde ar-ge gibi uridium fiyatı arttıyor. Eminim bir liste vardı seviyeye göre

Forum anasayfasından - açıklamalar\sözlük - geliştirme sistemi hakkında bilgi gibi bir başlık var oraya bak. Link atamıyorum yasak çünkü

3. crux20

crux20 User

%80 nasıl olur ? %55 oluyor en fazla

4. Evet kardeşim tam fiyatını biliyorum.Normalde 1 iris=104.000 uridium
    %55 indirimle ise 50.000 uriye düşüyor.8iriste 400k uri ediyoer.

5. BonusRasta

BonusRasta User

Arada bir geliştirmelerde indirim çıkıyor, o zamanlar %25 indirim ile geliştirme yapıyorsun iris kalkan lazer vs. sende yazmışsın ben onu atlamışım kusura bakma o yüzden karmaşa olmuş :)

6. Bu arada hesabınızda ufak bir hata var. İndirimler bu şekilde toplanmıyor. (maalesef)

5+25= %30 indirim sizin vip artı indirim paketiniz. Ancak indirim günündeki indirim direk üzerine eklenmiyor bu indirimler sonucu kalan paranın %25 indirim yapılıyor.

Yani 104.000 normalde sizin için
    72.800 uriye düşüyor

Ondan sonra geliştirme indirimi 72.800 üzerinden uygulanıyor. Buda
    54.600 uridium ediyor.

Yani tam %55 indirimolmuyormaksimum. Rakamsal değerini net bilmiyorum ancak %41 gibi bir rakama tekabül ediyor olması lazım. Maksimum indirim değeri bu kadar

Bu bilgi kesin bilgi. Zamanında benimde başıma geldi araştırmasını yoptım sonuç kesin. İndirim günlerindeki indirim ana paraya değil paket sonrası kalan paraya uygulanıyor.

Bir ekleme daha yapayım. Eğer irisleriniz 1 lvl ise indirim gününde hepsini 16 lvl yapamazsınız. Çünkü bekleme süresi artıyor. (16lvl için 30dk) Özetle en az 3-4 indirim günü yakalamanız lazım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.