Destek 8 milyon uri var..

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve demliçay123 tarafından 16 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. abi ne diyorsun 1000 kutu açtık zeus kutuları cıkmiş o zamanda indirim vardı 1 tane lf4 cıktı şans bu şansım yok

2. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

helix gunu accaksiniz lf4 icin.hem bolca lf3 bo2 veriyor hemde tasarim cikiyor.zeus apis icin onlarin kendi gununde acarsiniz.

3. açtık işte 1000 tane fazla uri gitmedı tanesını 600 uriye aldım zaten ama boş giti şansım yoktu desene

4. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

zeus gunu degil helix gunu diyorum lf4 icin.

5. coder545

coder545 User

1 lf4 kotu olmus, ben 300 200 acar hic lf4 cikarmazdim 1000de 1 olmusmudur bilemem ama parcada cikmazdi kutularla zarar ettim zeustan , bol parca cikmistir insallah parcasiz zeus 1.5m ordan zararini karini hesaplarsin , helix lf4 gununde bidaha dene 300 tane al cikarsa yine alirsin . lf4 icin illa kutu alicaksin simdi acmazsan 2 ay sonra acicaksin. sifirdan kasilarak oynayanlar gemisini saglam uri kasicagi noktaya getirince kutu almaya basliyor , sen en bastan alicaksin , bugun gitmezse yarin gidicek.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.