800,000 U

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yağızcan tarafından 4 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. yağızcan

yağızcan User

Beyler 5 hangar
    +1 goli (dımısher var)
    +1 aegis (elite ve veteran var
    +1 sinek
    +1 vega
    +1 defcom var
    26 arge
    9 iris (ful geliştirme 16 sw)
    2 lf4
    34 lf3
    21 bo2(4 tane sw11 gerisi 5sw geliştirmeli)
    simdi bu 800 bin uriye ne yapmalıyım ?

2. Anlaşılan lf4 e ihtiyacın var ganimet anahtarı indirimdeyken ve indirim paketiyle anahtar almanı tavsiye ederim büyük ihtimalle 15 lf4 bulursun ama yine de şans işi başka da bu gemiye gerekli bir şey olduğunu düşünmüyorum. Ben yerinde olsam çayımı alırım haritalarda kutu açardım.

3. yağızcan

yağızcan User

Aslında ben bo2 gelıstırmelerıne devam etmeyı dusunuyordum ama vurusumu cok az buluyorum bu lf4 bulma olayı vurusu artırırmı ?

4. Bulduğun her LF4 azami vuruşunu 50 arttırır. Yani x1le 6k vurabiliyorsan 6050 vurabilirsin bu da garanti değil, azami vuruş.

5. şöyle bir örnek vereyim 15 lf3 lü geminin hasarı 2250 seprom %60 la beraber 1350 toplam hasar 3600
    15 lf4 lü geminin hasarı 3000 seprom %60 la beraber 1800 toplam hasar 4800

şimdi bunu diroitlerde ve havoc gibi istatistikleri kattığında arada uçurum gibi fark yaratır.

6. havocların tammı bilmiyorum ama zeta aça gelen anahtarlarla ise kutu aç lf4 çıkarmış olursun :)

7. *Amiral*

*Amiral* User

Merhaba

Zeta yapamanızı tavsiye ederim hem havoclarınızı fullersınız hemde anahtar bırıktırıp LF4 gununde kutu açarsınız

İyi Forumlar

8. eray

eray User

Zeta için indirim paketi+vip ile gg enerjisi 70 uridium,şansınıza bağlı olarak ortalama olarak 100k ya açarsınız.48k kapıdan gelir.50k zararınız olur ancak anahtar+günlük dosyası+havoc kazanma şansı bu zararı karşılar diye tahmin ediyorum.
    Ayrıca bir kısmıyla da anahtar alıp 3x lf4 veya zeus günü açabilirsiniz.İndirim paketi+indirim+vip ile 700-800 uri civarına düşüyor.Zeta dan da anahtar gelecektir.Bu sayede hem havoc tamamlamaya çalışırsınız hem de lf4 sayınız çoğalır.

9. Eğer şansım var diyorsanız Twich yayınlarını takip edin. Hemen harcamayın uridiumu.

Twich yayınından %30'luk kod kapmaya çalışın..

Sonra karşınıza 3 seçenek çıkacak;

1- %60 indirim ile ganimet anahtarını 375 uridiuma almak. ( 800 Bin uriye 1333 anahtar eder )

2- %60 indirim ile zeta yapmak. ( enerji 40 uridiuma düşer. 1 zeta 70-75 bine açılır. )

3- %60 indirim ile arge yapmak. ( 26 arge olur sana 37 )

10. SORRYAGA

SORRYAGA User

%60 indirim ile 1500 uridiumluk ganimet anahtarı 600 uridium oluyor.Hesabında ufak bir hata var...

11. ayrıca o %30 luk indirim kodları sürekli verilmiyor diye biliyorum.

12. Pardon.. %75 ile hesaplamışım

13. Tom_Cat

Tom_Cat User

zeus için harcayabilirsin.indirim ile beraber.kapıya uridyum verilmesine ben karşıyım.paladyum varken çok saçma geliyor.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.