800 k urim var ne yapmalıyım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *TearsFears*_*McS* tarafından 17 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. slm arkadaşlar ;

16 lvlim ,4 argem .14 kalkan full hız,gemi tasarımların hiçbiri yok.22 tane lf3 1 tane lf 4 , 8 irisim ,pet var , sadece oto toplayıcı seviye 3 gerisi 1 ve 2. seviyelerden oluşuyo.2 tane radar seviye 3.sizce ne yapmalıyım .
    indirim gününde indirim alıp 24 arge yapsam yeterli olur diye düşünüyorum geriye kalanınıda uçuş düzeni alırım diye düşünüyorum .
    izleyebileceğim en iyi yolları bana detaylı bir şekilde yazarsanız çok sevinirim .
    herkese iyi oyunlar dilerim.

2. FairyMind

FairyMind User

lf3 lerini açık arttırmadan fulleyemıyosan lf3 al yeterince.Argeni 24 yap.Kalp uçuş düzenin yoksa al kasılmanda yardımcı olur.

3. deliseyfo

deliseyfo User

Öncelikle hem alacağın eşyaya hemde indirim satın almadan urilerini harcama. %5 VİP den %25 e özel indirim paketinden ve %15-20 arası da etkinlik indirimi gelmeden harcama urilerini. Argeni 24 e tamamlaman iyi olur (Günlük dusyasına indirim %15-16 gibi geldiğinde al). Gemi tasarımına hiç takılma, petine belki birkaç tane radar alabilirsin daha sonrası ise full kutu topla ve 1000 tane anahtar al, anahtarlar sana birçok şey kazandıracaktır emin ol buna. Tabi ki anahtar a da indirim geldiğinde alırsın.

Not: Akşam eve gelince 800k uriyi ben de göreyim bakalım. Cevabı yazarken takma adına dikkat etmemiştim mustafa :D Abiden habersiz nasıl 800k uri kasarsın haa :D :D

Son düzenlenen: 17 Aralık 2015
    *TearsFears*_*McS* bunu beğendi.
  4. abi şuan 500k gibi var ben 800 k uriden saydım,800 k uri toplayınca alıcam bunları ,o yüzden .taktikler için saol

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.