840 k uri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve HYDRA tarafından 12 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

napabilirim ( ganimet anahtarını tanesi 600 uriden düşünün alırsam indirimle alırım

1. kappa dön

oy sayısı 4
    30,8%
  2. zeus gününde kutu aç apis ve zeusu fulle

oy sayısı 5
    38,5%
  3. geliştirme yap

oy sayısı 0
    0,0%
  4. anahtar al yarısnıı zeusda yarısını lf4 gününde aç

oy sayısı 4
    30,8%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. HYDRA

HYDRA User

merhaba gemi 4 lf4 9 havoc 8 iris bugün 3 havocdu 5 zeta yaptım 6 tane çıktı 9 oldu ve şuan 840 k uri var geliştirme yok benim amacım hasarımı en karlı yoldan hasarımı arttırmak bugün 250 kutu açtım zetadan gelenlerle apis 20 tane çıktı 30 oldu zeus 10 tane çıktı 15 oldu ne yapmalıyım arge 24 oldu sayılır şuan argeyle pek işim yok seprom bekliyor eğer ilk seçeneği yaparsam apisi fullerim birazda lf4 kasarım ikinci seçeneği yapmak istemememim sebebi 9 havoc olmam havoclardan gelen ekstra %10 gitsin istemiyorum bi tane daha zeta yap diye düşünürseniz içimde kötü bi his var artık çıkmaz gibi geliyor.

2. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Benim sana tavsiyem eğer halen elinde anahtar varsa onları LF-4 gününde aç uri ile de kappa yapmaya çalış hem LF-4 kazanma şansın var hem Herculles.

İyi forumlar.

3. HYDRA

HYDRA User

kappayı 2200 ggden açsam 55 uriden bir kappayı 120 bin uriye açarım yaparken de tam bilmiyorum ama 45 k falan gelse bir kappa 75 k 10 tane kappa yapabilirim rahatlılıkla böyle baktıgımızda 600 uriden kutu anahtarı alsam 1000 tanesi 600 bin ediyor bunları açsam daha fazla lf4 gelir gibime geliyor kappayı sonrada fulleyebilirim cevabınız için teşekkürler

4. KIRMIZI.

KIRMIZI. User

Merhaba,

Ben sadece bana en yakın olanı söyledim :)

İyi forumlar.

5. Aknilox

Aknilox User

kappa yapmaya başla. önce lf4 fullersen kappadan gelen lf4 ler işine yaramaz uzun vadede ilk hercules fulleyip lf4 ü sona bırakmak mantıklı (lf4 gününde zaten biraz biraz kutu açarsın) ama hasarım artsın dersen lf4 gününde açmak üzere 1500 anahtar alırsan 35 lf4 olursun büyük ihtimal

6. klonaskeri

klonaskeri User

Tamamını lf4 gününde aç. Hitac dan gelecek tasarımı alırsın

7. HYDRA

HYDRA User

o değilde kimse anketi kullanmmamış :D bu konuyu açmadan önce hitac geleceğini bilmiyordum o yüzden planlarım değişti 750 kutu zeus gününde birazda lf4 gününde açarım

8. zaten ful havoç olmuşsu hayırlı olsun.

anahtarlar indirime girince tüm uriyi onlara göm :D yarsını zeusta yarısını lf4 gününde açrasın.

HYDRA bunu beğendi.
  9. HYDRA

HYDRA User

sağol valla ben 5 zetayla ful havoc olcagımı düşünmemiştim ama bir tane eksik kaldı o yüzden uriylede :D yapıcam şimdi indirim çekip çünkü bidaki zeus gününde zeusu tamamlıyacam apis zaten cepte sayılır 10 iris 9 havoc kötü durur sen naptın

10. Bence x2 varken yapabildiğiniz kadar kappa yapın. Gerisine anahtar alın.

11. PaiN21

PaiN21 User

bende suan 13 lf4 fazlasıyla lf3 ve bo2 hız var sonra 8 ırıs 1 apis 7 hovac 4 hercules gemı tasarımlarından cogu var bi kacı eksık dıroıt duzenı eksıgım var burgu kullanıyom pet de kami 3 oto toplayıcı ve hammadde 3 radar 3 kurtarma prookolu 3 var kapıdan cıkan 190 kutu anatarı var kapılardanda suan alfa beta gamma zeta kappa acık kappadan 2 tane ama buralardanda gelıcek uri ve 65k uri 70 anahar zeta ve kappayı yaparsam bıde su hıtac da alfa beta gamma 3 nu mu yapmak lazım yoksa bı tanesı yeterlımı ona gore 2x de yapım dıyorum eger 1 tanesı yeterlıyse elımde suan 350k da urı var bı yardımcı olabılırmısınız 26 da argem var

Son düzenlenen: 14 Ağustos 2016
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.