85.000 Uridium ne yapılmalı?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve Eternity_Reborn tarafından 3 Mart 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Selamlar bsgo kodlu gemiyle oynuyorum. (venom 8iris vs) Üstüne gerekli cpu gemiler (leo vega) vs tamam. Hızlar tamam sayılır;

2 adet zeta bitirdim. 85.000 Uridium kaldı, ne yapacağımı öngöremedim. Tekrar zetaya mı basmalı yoksa aegis mi almalıyım, uçuş düzenlerine bakıyorumda şu aşamada işime yarayacak çok bişey yok (belki burgu veya güve kasılırken işime yarar)

Ne yapmamı önerirsiniz? Zeta dışında bu uriyle (vip var gg 80 uri) 1000gg ile tamamlanabilecek kapı var mı?

2. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

Benim fikrim önce burgu diroit düzeni almanız yönünde olacaktır. Daha sonra ise zeta kapısı yapmaya devam edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Burgu galiba en iyi seçenek, aegisi credi ile alacam piyasası 180-200m arası fln gördüğüm...

Modum zeta dışında gelişmek için bir alternatif yok mu, dün sinir etti son wawe (26. dalgadan sonra kriss sibelon vs geldiği yer) oynarken sibelonitte bağlantı kesildi ve patladım tekrar başladım. Korsan npc lerinde bir daha gitti tekrar baştan başladım. Bağlantı sorunu net veya pc kaynaklı değil malum oyunda kopuyor, hal böyle iken zetanın o arasını yapmak işkence gibi birşey...

Zeta yapmaktan soğudu 2 tane yapınca 4 havoc oldu belki kalanı kırmızı-mavi kutuyla alırım o kadar sıkıcıydı pazar günü kapıları...

4. the_flood

the_flood User

Zetadan x2 gününde öncelikle havoclarını tamamla. ordan gelen kutu anahtarları ve günlük dosyalarıyla da arge ve apis/Zeus yaparsın. Daha sonrasında kappa dan hercules. diroit düzeni de burgu.
    kırmızı mavi kutu havoc/hercules oranı kapıya göre daha az. Tasarım veya lazer/cephane için denenebilir.
    klasik bir yöntemdir ama iş yapar..

5. kardeş 85,000 uri ile zeta açamazsın sana pek faydası olmaz ama burgu vuruşu artırıcagı için zaten gerekte yok zetaya yeni nesil oyunda promethus farkını düşünecek olursan herkes herkül tercih ediyor ki senin düşmandan kaçma şansın yüzde 1 gibi bişi oda acemiye denk gelirsen atlatır kaçarsın sende sürekli kapı yapacak uri olmadıgı için benim sana tavsiyem urini 250,000 seviyelerine çıkarmaya çalış ve hafta sonu indirim al cts paz günleri ful alfa beta gama yap urin eksilmicegi gibi açılan kapını direk yap üst üste açmaya çalışma açılanı yap yenisini aç urinde aksilmez elit malzemende olur ayrıca tek droit düzeni şu anki durumuna uyar oda burgu ayrıca kapıların ödülleri sürekli dosya bölünme kristali hem argeni hem elitini hemde urini arttırırsın zetayı kesinlikle tavsiye etmem ve sürekli görevleri yap üst seviye görevlerin açılsın ki daha fazla uri tp şp kasmana yardımı olur buda daha hızlı fullenmeni saglar bol şans

6. dsotum öncelikle arkadaşımızın dediği gibi alfa beta gamma dönmen mantıksız olur çünkü oradan sadece x4 cephane alabilirsin günlük dosyası ve anahtar kasamazsın sana tavsiyem şudur öncelikle burgunu bi al o herşekilde lazımdır.Ardından paladium toplayarak veya urıdıum basarak zeta dön ha soruyorsan ne kadar dönücem bu zetayı diye şöyle soyleyim ne zamanki apis ve zeusu açtın ve 24 arge oldun o zaman zetayı bırakabilirsin ama tavsiyem bırakmaman yönünde şu darkorbitte günlük dosyası ve anahtarı bu kadar çok veren başka bir kapı bulunmamaktadır.Bu yüzden zeusu apisi açasıya ve ful lf4 olasıya kadar zeta devam sonrada promethus lazeri için ugraş oda gene zeta hades veya urıdıum harcanarak alınabilir acele etme bu konularda öncelik zeta dön burguyu aldıktan sonra tabi

.Paradoks. bunu beğendi.
  7. whiteOrbit

whiteOrbit User

yerinde olsam burgu alırdım şöyle düşün sadece yaratık keserek uri yapıyorsan günde yaptığın urinin yakşalık %20 fazlasını alırsın çünkü her yaratığı %20 daha erken kesip kasılacaksın