9 haziran öğleden sonra ban süresi bitiyordu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve dunyaadamtr2 tarafından 10 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. siyasi nick dolayısıyla gemim banlanmıştı ve 9 haziran sabahında bana supporttan bu şekilde mesaj geldi

Merhaba,

ID: ******* numaranız budur pilot adınız siyasi içerikten dolayı 2 günlüğüne banlanmıştır ceza süreniz dolunca bize yazınız cezanız 9 hazranda öğleden sonra doluyor

Saygılarımla,

9 haziran öğleden sonra süre dolmasına rağmen kaç kere mail attım supporta hala açılmadı. bugun 10 haziranda bitiyor hala açık değil. Allah belalarını versin. 2 gündür bilgisayar başında sabırsızlıkla açılmasını bekliyorum. işimi gücümü bıraktım ban kalktımı diye bekliyorum ama hala yok. support kadrosunun bana yaşattıklarını Allah başka bir şeyle aynısını yaşatır inşallah. yeter artık biran önce açın yada açmıyoruz deyin boşuna bilgisayar başında vakit yemiyeyim.

2. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

İlk olarak üslubunuza dikkat ediniz ve sakin olunuz.

Bizim buradan yapabileceğimiz birşey bulunmamakta.

Support ile iletişim haline geçmelisiniz onun cevabını beklemelisiniz.Yoğun olduğu için geç cevap verilebilir.Onlarında yapabileceği birşey yok herkese yetişmeye çalışıyorlar.

Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.