90.000

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlackNexus tarafından 23 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlackNexus

BlackNexus User

Beyler benim gemim leonov yeni aldım zar zor 90.000 urıdıum çekicem pazar günü 30.000 çekicemde 90.000 olucak x3 le işte 2 lf3 3 3 tanede lf2 var kalkanların hepsi 128.000 liklerden ne yapayım ben vega alıp 6 tanede lf3 almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz neler ?

2. Merhaba ,

Gemi ihtiyacınızı ticaret bölümünden halletmeye çalışın. Ayrıca LF-3 ve B0-2 'leri de aynı şekilde. Uridium bence daha önemli yerlerde kullanılabilir. Mesela arge yapabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. BlackNexus

BlackNexus User

modum dediğinizi dikkate alıcağım

2 lf3 ve 7 tane lf 2 im oldu 5 tane elit hızım var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Aralık 2013
  4. buzmavi

buzmavi User

Eğer alt haritalarda kasılmayı düşünüyorsanız geminizi iyice güçlendirinceye kadar vengeance almayın derim leonova devam edin .Leonov ev özelliği sayesinde gemi gövdesine koyduğunuz lazer ve kalkanların gücü 2 katı olmakta hem gemi daha hızlı ve deposuda daha geniştir,buda sizin için aslında kasılmanızda bir avantajdır.

Eğer üst haritalara geçip kasılmayı düşünüyorsanız o zaman vengeanceyi almanızı önerebilirim.

5. BlackNexus

BlackNexus User

modum alt harita sarmıyor üstte kasılıyorum şimdi bile leoyla 2-5 e gidip sibelonit kesiyorum biraz zor oluyor tabi ama vengeance olunca daha kolay olacağını düşünüyorum 11 lelvede az kaldı cubiyle uri kasıp iyice elit ekipmanlar alabilirim .

6. bence indirim avantaj cek 60 binde uri cek aegis al zaten yeteneklerin sayesinde herkez sana grup atar adamların pesinden gid o arada bedavadan kazanırsın 1 2 aya fullenirsin

7. Bu da ayni eski mesajalsri uste tasimasan keske..

8. şimdilik vega alma arkadaşın deiği gibi aegis al bi iki aya kalmaz fulllenebilirsiniz.hayırlı fullenmeler.

9. Benim tavsiyem leonovla kasılmaya devam etmelisin.Eski haritalarda sibo kesersin vegadan daha fazla hasar verirsin.(Eski haritalarda)Uridiumla Gemi gövdesi I argesine 2 arge verip canını 10k artırabilirsin.Mühendise 1 ve kalkan enerjisine 5 arge verip Kalkan gücünü %25 artırabilirsin.(Toplamda 8 arge).Ayrıca TR serverında oynuyorsan darkorbitin DDE klanları var bu klanlara girersen haftada bir credi yardımı yapıyorlar.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Lütfen güncel olmayan konulara mesaj yazmayınız aksi taktirde uyarı alabilirsiniz.

Konu zaman aşımından dolayı kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.