90k lık uri kullanımı hakkında yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve celalettinkal42 tarafından 12 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar
    Şuan olarak tam 90 k uridum bulunmakta ve ben cok kararsız kaldım kimisi iris al diyor kimisi pet al diyor
    öncelikli hedefim iris alıp droidlerimi tamamlamak olacaktı ama pet al filan diye bazı arkadasların yazılarını okudum ama yakıtı filan var pismanlık diyor cogu kişi ben iris almaya düsünüyorum sizce ne yapmalıyım ?
    İYİ FORMLAR

2. ilk önce irislerini tamamlamalısın

3. hocam iris almak biraz pahalıya mal oluyor gibime geldi ama damageyi ne konuda artırıyor bilmiyorum ama 2 slot ta lf3 almam gerecekcek : )

4. iris hem atış hemde kalkanları arttırır illa lf3 koyman gerekmiyor lf3 alana kadar lf2 koy ;)

5. o zaman kaç adet iris almamı önerirsin hocam tane fiyatı 15.000 uridium

6. her iris aldığında fiyat yükseliyor senin 90k urin var bu fiyatlara göre 3 tane alırsın ormal iris fiyatları 1. Diroiti 15.000 Uridium 2. Diroiti 24.000 Uridium 3. Diroiti 42.000 Uridium 4. Diroiti 60.000 Uridium 5. Diroiti 84.000 Uridium 6. Diroiti 96.000 Uridium 7. Diroiti 126.000 Uridium

7. aynen hocam çok teşekkürler açık arttırmadan hemen al ile 800 uridum kar edebiliyorum :) 3 adet alacagım tekrar teşekkürler

8. bir şey değil modumuzdan konunun kilitlenmesini isteyin :)

9. konu kitlenebilir modum...

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler :)

İyi Forumlar.

FULLTIME0FFTURKEY bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.