Destek 92 yıl chat banı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ARDAUBERARDA tarafından 13 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar;
    Oyunda kardeşim chatte bug hile gibi şeyler paylaşıyorum diye chatten birine yazmış tabii içeriğin sadece ban sebebi olan kısmını görebildiğim için bu konuyu biliyorum başka bir şey var mı bilemiyorum. Cm ise 30 günlük ban yerine 100 yıl ban atmayı uygun görmüş. Bu oyunda her gün insanlar birbirine, oyna, yöneticilere, dine, aile üyelerine söverken aldıkları ban kalıcı olmazken böyle doğruluğu olmayan ergence bir hava atma yüzünden 100 yıl ban yemeyi uygun görmüyorum.

Supportla iletişime geçtim bir arkadaş ban süreniz haklıdır yazıp konuyu kapatmış. Onları benim yazmadığımı çok basit şekilde kanıtlayabilirim. Yazılanlar dediğim gibi ergence ve kelime kullanımları benden çok farklı seviyede başqan gibi bir tarz varken benim forum hesabımdaki dilim zaten bellidir. Gemim açık olduğu zaman girip arkadaşlarıyla konuşmuş ve kendince hava atmış bunun bedeli ise 100 yıl olmamalı. Supporttan arkadaşlar varsa veya bir şekilde burayı görürlerse ilgilenilmesini istiyorum.

2. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Bu uzun süreleri banlar çok nadiren ve özel sebeplerden atılmaktadır( örnek: hesap ticareti, bot reklamı vb.).
    Bunun dışında hesabınızı tek yumurta ikiziniz olsa bile kimse ile paylaşmamanız gerekmektedir. Bu durum direkt olarak GİŞ kurallarının ihlalidir ve hesabınızın tamamen kapatılması ile sonuçlanabilir.

Chat banınız ile ilgili şaiketinizin doğru olduğunu düşünyorsanız tekrar incelenmesi için başvuru yapabilirsiniz.

Son olarak konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.