990 bin uridium

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ()ZARAF() tarafından 2 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ()ZARAF()

()ZARAF() User

Merhaba arkadaşlar bu forumda ilk mesajım. Size bir sorum olacaktı. Gelecek x3 kampanyasında 330 bin uridium alacağım. Bu paraya ne yapmalıyım. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Gemi özellikleri:
    Leonov
    8 lf3 gerisi lf2
    6 bo2
    hız 2 tane
    extralar full
    roketartar 5 li
    2 iris gerisi flax
    arge yok

Envanter Resmi

2. arge yap
    ve ganimet aç

3. Cloud

Cloud User

İrisleri 4 yap
    Lf3leri 26 yap
    kalkanları 16 yap
    Pet al Kamikaze 3 al
    Arge al

4. ()ZARAF()

()ZARAF() User

14 lvl e geldiğimde gemi almayı düşünmüştüm. Goliath ya da aegis. hangisi daha iyi?

5. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bence şuan gelişiminiz ve güçlenmeniz adına lazerlerinizi ve kalkanlarınızı ve elit hızlarınızı tamamlayın irislerinizi 6 yapın ve geri kalanı kasıldığınız credi ile açık arttırmadan alırsınız ve sonrası tabiki arge olmalı.

6. ()ZARAF()

()ZARAF() User

teşekkürler modum. bende zaten öle düşünüyorum. sadece miktarlar konusunda kararsızım.

Nefes bunu beğendi.
  7. DELI•VAR

DELI•VAR User

Bende aynısını söylicektim :) arkadaşı destekliyorum aynısını yap. üstüne ekliyim aegis al kasılmanda fayda sağlar

8. ()ZARAF()

()ZARAF() User

Daha önce hiç pet kullanmadım onun için biraz çekiniyorum.

9. DELI•VAR

DELI•VAR User

düzenli vip çekiyosan petini 8 level yapıp kami 3 al üstüne aegis al tadından yenmez kasılmana bak

10. bence aegis al sonra yetenekleri sayesinde para ve urı kasıp gemini fulle

11. TheMaster

TheMaster User

Arkadaşa Katılıyorum.Bunları Yapman İyi Olacaktır.

12. sercan1733

sercan1733 User

-26 lf3
    -16 bo2
    -eğer server ucuzsa elit hızları kredi ile al derim.
    -pet al 8 lv yapıp kami al (kısaca 50 k uriyi biryerde tut pet 8 lv olunca kami alırsın)
    -aegis al (eğer ara sıra baskına gitcem diyorsan ek hangar alıp goli al( goliyi credi ile al sakın uri verme )
    -server ucuzsa ilk 4 ırisi uri ile al.pahalı ise ilk 5 de olabilir.)
    -artan parayı argeye bas.
    -artan para fazla is droit düzenide alabilirsin(kalp(yarı vs yarı kasılmalık-elmas kadar iyi kastırmaz-) yada elmas(kasılmalık-çok iyi kasar -) önerimdir.
    not:sakın korsan anahtarı fln alma daha erken bence öncelik gemi.

13. DELI•VAR

DELI•VAR User

herşye tamamım çok iyi yazmışsında elmas almasın kalp veya kıskaç alsın elmas aldım geçende pişman oldm kıskaç alsaymışım keşke kıskaç kasılmada %3lük lazer kısmı yarar %5lik şeref kısmıda şeref puanını artırır rütbesi artar

14. ()ZARAF()

()ZARAF() User

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Birde ek olarak indirim avantaj paketi xl acağım. Yani %25 indirimli herşey. Hepsini hesapladım.

24 Arge --> 795.000 uri()
    27 LF3 --> 270.000 uri
    19 B02 --> 190.000 uri
    13 Elit Hız > 26.000 uri
    3-4. iris --> 102.000 uri
    Total 1.038.000 uridium gibi bişey (3 aşağı 5 yukarı) çıkıyor.
    Ağustosun 8 ine kadar x3 çıkarsa viplikte var. dolayısıyla 990 bin harcanmış oluyor.

Gelecek cevaplarınız için şimdiden teşekkürler...

Edit: bu hesaplama goliath içindir.

15. uri çekme boşa bu gemi ile hiç bişey yapamazssın kardeş demedi deme pişman olursun

16. DELI•VAR

DELI•VAR User

Edit:Nebulous

17. Nebulous

Nebulous User

Merhabalar,

GİŞ kurallarına aykırı olan bir şeyi üyemize öneriyorsunuz.Yaptığınız şey yasak.Bu şekilde veya benzer bir mesajınızı yeniden gördüğüm taktirde gerekli işlemi yapmaktan çekinmeyeceğim.

Saygılar,
    Nebulous

18. DELI•VAR

DELI•VAR User

Pekala modum orbit daha çok kazansın!

19. Nebulous

Nebulous User

Merhabalar,

Nasıl bu şekilde bir cümle kurabiliyorsunuz gerçekten hayret ediyorum.Bu konu hakkında bir açıklama yapma gereği duymuyorum.Umarım aramıza geri döndüğünüz zaman bazı şeyleri farkına varmış olursunuz.

Saygılar,
    Nebulous

20. ()ZARAF()

()ZARAF() User

Şuan için vazgeçme gibi bir şansım yok. Gamesultan'a parayı yatırmış bulunmaktayım.
    x3 kampanyasında kesinlikle 330.000 uridium alacağım. Ayrıca zaten bu gemiyle herhangi birşey yapmayı planlamıyorum. Goliath alacağım.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.