?_?_?_?---ACİL CEVAP---?_?_?_?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Jackpot. tarafından 27 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Jackpot.

Jackpot. User

Bu oyundaki amacımız ne bizim tabikide JACKPOT bu oyunu oynayanların %85 %90'nı JACKPOT yarısması için oynuyor ki bende oyle 5 ,6 aydır JACKPOT 'tan hiçbir haber alamadık çıkacaksa soyleyin yok çıkmayacaksada söyleyin ( darkorbit bundan büyük sorunlarlada karsılastı ama en fazla 1 ay içinde o sorunu halletti herzaman neden konu paraya değinince 5,6 ay geçiyor yarısma çıkmayacaksa allah yukarda ben oynamam diğer oyuncuları bilmem benım bu oyundaki amacım JACKPOT , JACKPOT olmassa yada çıkmassa ben hesabı devreder oyunu oynamam bidaha sizler bize bilgi gelmedi diyorsunuz tamam sizde haklısınız sizde emir kulusunuz ama sorun ne olacak bu yarısmanın hali çıkacaksa çıkacak 1 yıl sonra çıkacak deyin ama çıkmayacaksa beklemek istemiyorum ben artık çıkmayacak deyin oyunu bırakayım artık tükendik artık valla. )

ALMANYAYA YAZIN SOYLEYİN : yarısma hakkında kessin bir bilgi alıp bizlerle paylasın inanın tahammülümüz kalmadı heleki benim...?

2. aries123

aries123 User

Valla bende sabırla jackpotu bekliyorum hâli hazırda 600 bin kusur uri var bakalım 90 bine yakında rsb ne olur ne olmaz diye birini bile harcamıyorum :)
    Biraz sabır illaki gelecek
    Hatta jackpot icin kendime ozel bilgisayar bile ayarladım BSC sağolsun.

3. ağzına yüreğine sağlık güzel yazmıssın darkorbit bundan zor arızalarla karsılastı en fazla 1 ay o sorunu halleti konu jackpot olunca 6 ayıda geçti bakalım ne olacak bende 5 aydır gemiye girmiyorum sırf jackpot yüzünden twch yayınını bile belki jackpot tan bir haber verir die izliyorum onuda izlemiyorum artık zaten yarısmanın çıkmayacagını örensem bende oynamam.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Öncelikle Acil , Acil cevap , İçeri , Acil Bakın v.b. başlıkların kullanımı forum kuralları gereğince yasaktır.

Sırf Jackpot ' u şikayet etmek için , Jackpot Adlı hesap açmak oldukça uğraştırmıştır.

Ama sahip olduğunuz 6 - 7 hesaptan yalnızca biri ile girip , Teknik Duyurulara göz atsaydınız ;

Şu konuyu görebilirdiniz.; Jackpot Arena – Hatırlatma

İyi Forumlar

5. xxxxx38

xxxxx38 User

valla katılıyorum jackpot çıkmayacaksa haber versinler bari artık jackpot yok die bizde ona göre hareket edelim

6. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Gerekli cevap ; Jackpot Arena – Hatırlatma konusunda mevcuttur.

Lütfen ilgili konuya göz atınız

Kilitlenmesi uygundur

İyi Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.