☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] Geldi Ama Yine Gidecek!

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ☾☆_.DΞŁİ.☾☆_[ßØ¥] tarafından 26 Ağustos 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Tags:
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Slm. 1 senedir tertemiz oyunculuğuma ara vermiştim. En şerefli şeref puanlarım , en temiz tecrübe puanlarım ve harcadığım tl ler ile gelmiş olduğum yeri hazmedemeyenlerin iftiraları yalanları neticesinde aldığım 100 senelik chat bann yasağı ve nickimin alınması neticesinde tr2 nin ilk oyuncularından biriyyken oyyunu bırakmak durumuna getirildim. Bugün bi bakayım dedim. Baktım klan sralamasında bile yükselmişim.(Klanda benden başka kimse yoktu ve olmayacakta.Çünkü bütün gemiler benim ve geneli tr2 nin skylabı açtığı zamanlardan) Nickimin iade edilmesi chatt banımın açılmasını bekleyeceğim. Bunlar yapılmadığı sürece de oyuna girmeyeceğim.

EFEM-06 bunu beğendi.
  2. onlarında cok umurlarındaydı senın oyuna girip girmemen chat banın

3. _01_

_01_ User

tamam kanka

4. özlettin attın yapma böyle şeyler :(

5. TR|SUBUTAY

TR|SUBUTAY Board Administrator Team Darkorbit

Girip girmemek tercihinizdir. Forumu bu tip konularla lütfen meşgul etmeyiniz.

.Mephistos. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.