__-ΛĿPEЯ_TЯ-__ kimdir?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve тнєℓαѕтѕαмuяαι tarafından 31 Mart 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Pek çok kişi gibi ben de bu oyuna 2008yılında başladım. ilk başlarda tr1de oynuyordum ancak binbaşı rütbesine ulaştıktan sonra bazı kişiler tarafından hesabım çalındı. Ben de o hırsla oyunu bıraktım sonradan 2011yılında bir arkadaşımın davetiyle global avrupa 2serverinde yeniden oyuna başladım. Şu an sağlam diyebileceğim bir carım var buyurun özellikleri :) :
    Tp: 1.106.381.034
    Şeref: 1.059.675 maalesef 2kez şirket değiştirdiğim için bu kadar düşük
    Rütbe: teğmen :cool:
    Ekipman: 8iris 1apis 3havoc 2lf4 35lf3 30bo2 20 g3n7900
    3hangar; goliath vengeance spearhead
    Goliath için venom ve spectrum tasarımları var.
    Pet 15lvl Hammadde toplayıcı - oto yağma - kamikaze - Düşman bulucu 3. Seviye
    Kombo gemi tamiri 2. Seviye
    23arge (kalın atıyorum :))
    Server değiştirme niyeti olanlara her türlü tavsiye edeceğim bir serverdir iletişime geçmek isteyenler MSK klanında beni bulabilir :)

Son düzenlenen: 6 Nisan 2014
  2. Teğmen o_O

3. rütbe puanları biraz uçuk ya vruya geçmiştim orda acemi yüzbaşı 110.000 istiyodu mmoya geçtim sonra üsteğmen 160.000 istiyo :D

4. FENOMEN

FENOMEN User

Merhaba; Foruma hoş geldiniz umarım hoş bir vakit geçirirsiniz :))

5. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve keyifli vakit geçirmenizi dilerim.

İyi forumlar.