_______YARGOZ[65] Kimdir?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve YARGOZ tarafından 30 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. YARGOZ

YARGOZ User

Merhaba arkadaşlar ben _______YARGOZ[65] 17 yaşındayım tr4 oyuncusuyum 2010 yılında oyuna başladım ilk zamanlar oyuna ön yargıyla yanaşsamda sonralarda baya bir bağımlısı oldum ve bırakamaz oldum. Öncelerde pek birşey bilmesemde sonralarda yavaş yavaş bu günlere geldim bu oyunda 5.yılım ve elimden baya hesaplar geçdi şuan sıralamada 3 tane hasep benimdi **** ****** onları kastım şuanda tr4 de oynayan varsa muhakkak beni görmüşdür şuan elimdeki gemiyi kasıyorum :). Herkese İyi Oyunlar Dilerim.
    Şunuda Hatırlatmak İsterim Tr4 de Aegis İçin Yardım Edecek Klan Arıyorum :)

2. .*FIRAT*.

.*FIRAT*. Guest

Merhaba,

Size de iyi oyunlar. Lütfen oyun kurucusunun belirlediği kurallara (GİS) uymaya özen gösteriniz. Hesap almak ya da satmak yasaktır.

Keyifli forumlar dilerim.

3. Merhaba,

Forumda "Klanlar" bölümünden kendinize klan bulabilirsiniz.
    Aramızda sizleri de görmekten onur duyuyoruz.Forumda online olup muhabbetlerimize katılmanızı ve aktif kalmanızı temenni ediyorum :)

İyi Forumlar

4. .*GöKMeN*.

.*GöKMeN*. Guest

Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve keyifli vakit geçirmeniz dileklerimle
    İmzanızı lütfen forum kurallarına uygun şekilde değiştiniz.

İyi Forumlar

5. Rehber

Rehber Guest

Foruma hoşgeldiniz.Hoş vakit geçirmeniz dileğiyle.

6. Merhaba ,

Forum hoşgeldiniz ve keyifli vakit geçirmeniz dileklerimle

İyi forumlar.

7. YARGOZ

YARGOZ User

Teşekkürler :)