____Θ•Μ•Λ•Ѓ____ Kimdir ?

Konusu 'Kim kimdir? Oyuncu' forumundadır ve ▬▬[__ΘΜΛЃ__]▬▬ tarafından 25 Kasım 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Merhaba arkadaşlar,

Adım Ömer 25 yaşındayım. Evli ve bir çocuk babasıyım, bir devlet kurumunda Bilgi İşlemci olarak çalışıyorum. Darkorbit ile tanışmam ilk olarak 2009 senesiydi galiba, o zamanlar okulda bilgisayar odasında arkadaşlar bu oyunu oynuyorlardı bende bir bakındım bi baktım pir baktım :)

Hatırlarım o zamanlar Vengeance hastayısıydım oyuna başladım bir türlü alamadım o gemiyi o zamanlar sibelonlar gözüme çok ürkütücü gelirdi ve çekindiğin NPC lerden biriydi. :) Nasıl oldu ne oldu hatırlayamıyorum oyunu bırakmışım en son 2 sene önce birden aklıma geldi. Kendi kendime "yaw bi aralar darkorbit diye bir oyun vardı acaba şimdi devam ediyomudur" dedim ve bugüne kadar geldim :cool: Çok duygulandım bee, ilk gemimi aldım çok ama çok acemiydim daha gemide 2 konfigürasyon olduğunu bilmezdim. Vakit geçtikçe öğrendim birçok şeyi ve büyük bir sabır ve titizlikle çok emek vererek ilerledim oyunda. Kimse yardım etmezdi hep keserlerdi beni ve hiçbir klanda yardım almadan Goliath LF3 Lazerle B02 kalkanları İrislerimi tek başıma aldım. O zamanlar oyuncular hep bir klandan yardım alarak gelişirlerdi bende kimseyi tanımazdım. Yeğenimle beraber WAR klanını kurduk kendi çapımızda:) birgün baktım kocaman bir klan olmuşuz ve savaşlarımız oldu ilk savaşımız PAŞA klanı ile oldu. Hani en büyük aşklar nefretle başlar derler ya. Ben ve klanı o savaştan sonra PAŞA klanı ile tanışmış oldum. Ve buda oyun içerisinde ki en güzel şeydi.

Fazla uzattım :) kısacası şuan TR3 serverinde EIC şirketinde POKEMON klanım ile devam ediyorum. O server da bulunan çoğu arkadaşta beni tanırlar. Herkese bol darkorbitli günler diliyorum. Sağlıcakla kalın.;)

Adı : Ömer
    Meslek : Bilgi İşlem Teknikeri
    İkamet : Ankara
    Şirket : EIC TR3
    Seviye : 21 Level

Son düzenlenen: 26 Kasım 2014
  2. Merhaba ,

Foruma hoşgeldiniz ve forumda iyi zaman geçirmenizi dilerim. :)

İyi forumlar.

3. MaXiMuS

MaXiMuS User

esselamu aleykum ve rahmetullahi ve berekatuhu ve mağfiretuhu ebeden ve daimen merhaba,
    Hoş geldin :=)

4. Vealeykümesselam hoşbuldum :)

Hoşbuldum kıyamet s-modum, şimdi içinden burdada sen çıktın diye geçiriyorsun değil mi :) (Latife yapıyorum bu arada, yanlış anlamayın)

Son düzenlenen: 26 Kasım 2014
  5. çok güzel bir çalışma ellerin dert görmesin :)