A-B-G Dönülür Mü?

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve ΚΛFΚΛS-ΚΛЯTΛŁI[TüЯK] tarafından 30 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Tsden biri 300 bin urin varsa hiç zarara girmeden gün boyu bu 3lü kapıyı dönersin dediler.Bu mümkün mü acaba?

2. En son 2 alfa 2 beta 1 gamma'yı %5 indirimle 235 bin uri+ 250gg ye açtım ve getirisi nerdeyse aynı olduğu için zarar etmiyorsun. Belki 3-4 tane dönersin. Tabi kaç uriye açıcağın değişiklik gösterir. Hesap yaparsak 250 bine açtığını düşün bu 5 kapıyı ; 2 alfa toplamda 52.976 , 2 beta toplamda 105.952 , 1 gamma toplamda 79.646 kazandırır. Toplamda 238.574 uri kazanırsın. yani çok az zarar edersin.

3. bu 3lü nasıl açmayı önerirsin mesela zetayı 85 li parçalara kadar 100 lü basıyorum geri kalanını 5li

4. usta06

usta06 User

sürekli tek tek basıp çarpan tutturmaya çalışın hafta sonu indirimi vip indirim paketi ile kara bile geçiliyor

.Paradoks. bunu beğendi.
  5. Tekli basmak her zaman daha kârlı.

6. Haftasonu içinse tanesi 55 uriyken enerjinin, 200bin bile yeterli olabilir. Haftasonu hiç zarara girmeden hatta kârla 2 gün kapı yaparak kazanç sağlarsın

7. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Konunuzu öncelikle daha uygun bulduğum yere taşıyorum.
    Cevap veren üyelerimize teşekkür ederiz.
    Kapı açmak tamamen şans işidir. Ancak ortalama 250 ila 300 bin uridium arası dediğiniz kapıları açmak mümkün ve bunlardan gelen uridium ödülü ile hemen hemen yakın şekilde tamamlarsınız. Kazanç olarak iyi ödül alırsınız. Tavsiye edebilirim size bu şekilde yapmanızı.

İyi forumlar

_ALPHA_ bunu beğendi.
  8. Düzenbaz

Düzenbaz User

kim dediyse doğru demiş zarara girsen bile çok az bir zarara girersin diğer kapılar gibi uri kaybı çok olmuyor hatta üstüne uri kasanlar bile oluyor