A,B,G kapıları Ödülleri

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve legendw. tarafından 17 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. legendw.

legendw. User

Herkese merhaba

Alfa, Beta ve Gamma kapılarında bitirme ödülü olarak günlük dosya ve ganimet anahtarı veriliyor mu?

2. Günlük dosya veriliyor ama anahtar verilmiyor. Alfa 2, Beta 4 , Gama 6 dosya idi sanırsam tabii çift kapı günü ikiye katlanıyor.

3. legendw.

legendw. User

Anladım. O zaman cumartesi yapmak daha mantıklı bunları. Kronos x2 parça toplarım. Yanıt için teşekkürler

4. Kuasar

Kuasar Guest

Merhaba,

Günlük dosyası veriyor yalnız ganimet anahtarı ödüller arasında yok. Abg kapılarının verdiği diğer ödüller ve kapı içeriği hakkında detaylı bilgi için buraya bakabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. legendw.

legendw. User

Peki modum, bilindigi üzere kapılarda 5 hakkımız oluyor. Eskiden 3 hakkımı vardı ve kalan haklara göre verilen günlük dosya,tamir kuponu sayısı düsmekteydi. Şimdi bu olay nasıl işliyor ?

6. Öyle bir uygulama hiç görmedim. Patlarsanız kalan haklarınız ile kapıyı bitirirsiniz ve ne veriyorsa aynısını verir yani ister 1 hakla isterse 5 hakla bitirin aynı ödülü alırsınız.

7. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Kapıdaki hak sayısına göre tamir kuponu dosya diye birşey yok kapıların standart ödülleri var bu ödüller sadece x2 gününde değişiyor.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 18 Ağustos 2018
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.