A,B,G Kapısı Yardım

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve KurmayALBAY tarafından 13 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle merhaba hesabımda 150 k uri var a,b,g kapıları ise şöyle : Alpha 25/34 Beta 29/48 Gamma 66/82 sizce 150 k uri ile bunları açabilirmiyim ? vip+indirim mevcut ,şimdiden vereceğiniz bilgiler için teşekkür ederim :)

Düzenleme 01:31 : 3 kapıyıda açtım kalan uri 87 k ( bir kapı açıldımı atlamaya hazır demedim test amaçlı diyer kapılarında açılınca kaç u kalacak diye bekledim ) . @ateistkeci 'ye tekrardan teşekkür ederim Konu Kilitlenebilir :)

Son düzenlenen: 13 Mart 2020
    ateistkeci bunu beğendi.
  2. ateistkeci

ateistkeci User

Vip+indirim varsa sonsuz A-B-G döngüsüne girebilirsin, kapıyı açtığın anda haritaya yerleştir bitir ve Uridium gelince basmaya devam et :)

KurmayALBAY bunu beğendi.
  3. 150 k uri ile dediğin şekilde yapabilirim dimi :)

ateistkeci bunu beğendi.
  4. ateistkeci

ateistkeci User

Sadece Alfayı açman yeterli olacaktır gibi başlangıç için zaten az kalmış parçaları benimde senin gibiydi ortalama 2k gg ile Alfa+Beta açtım üstüne gelen Uridium ile Gamma da açmıştım indirim/vip olmadan :)

5. Çok teşekkür eder iyi forumlar dilerim :)

ateistkeci bunu beğendi.
  6. ateistkeci

ateistkeci User

Rica ederim :) yine başkalarının cevaplarını beklemekte fayda var ama :D

7. Sonsuz döngüyü sayende keşfettim teşekkürler artık dewamkee :D

8. userqq

userqq User

Bu sonsuz döngü olayı 300 bin uri ile yapılabilir değil mi?

9. ateistkeci

ateistkeci User

Vip+indirim varsa tabii ki yapılır

10. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Pekte sonsuz diyemeyiz ama çokça sayıda yapabilirsiniz. Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

11. Konu kilitlenebilir Modum :)

12. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Konu talebiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.