A-B-G yardım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Diyarbakırlıbela tarafından 5 Nisan 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selamün aleyküm öncelikle herkese iyi oyunlar iyi forumlar.

Kapı yapabilmek adına palladium toplamaya karar verdim. Amacım üri + elit kasmak

Forumlara baktığımda en çok Öner’i ABG var.

Sizcede abg mi yapılmalı yoksa farklı fikri olan var mı. Bu arada hangi kapıyı kaç gg ye açtığınızı da yazarsanız sevinirim.

Şimdiden çok teşekkür ediyorum

2. Lyngvia

Lyngvia Guest

Merhaba,

Geminizin özelliklerini yazarsanız size daha uygun bir kapı önerilebilir. Cevabınızı bekliyorum.

İyi forumlar.

3. Yeni başlayanlar bölümünde Kapı İçin Gereken Uridiumu Hesaplama adlı konuya bakarsanız ne kadara açldıklarını hesaplayabilirsiniz.

Manitu bunu beğendi.
  4. Manitu

Manitu Guest

Merhaba,

ASİL-DENİZCi arkadaşımızın açmış olduğu konuya buradan ulaşabilir, konuyu inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. genelde indirim paketi varken 2 alfa 1 beta 1 gamma 200 250 bin üridyuma acılmakta genel olarak, ortalama 225 diyelm 225000/55uridium (indrim vip ve haftasonu indrimiyle beraber bir ekstra enerjiye tekabül eden üridyum miktarı)= 4090 ekstra enerjiye açılabilir diyebiliriz ortalama olarak ancak gemi durmunuzu belirtirseniz başka seçenekler ve çözümler üretebiliriz

6. full gemi (lf4 16sv elit hız bo 16) hesabımda iyi miktarda uri ve elit vardı ben sürekli kapı ve görev yapıyordum ondan dolayı sıkıntı yaşamıyordum.
    Şimdi tamamen palladiuma dönücem günde 3 saat yada daha fazla palladium toplicam ne kadar sıkılmadan kasarım bilmiyorum da. Hiç böyle durmadan kapı yapmadım sürekli olarak. Uridyumla açmicam gg ile açıcam önerilerinizi bekliyorum

7. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

ABG dönerek uridium kasabilirsiniz. Ekstra enerjiniz bittiğinde hafta sonu vip ve indirim paketi ile birlikte topladığınız uridiumu kapı dönmeye harcayarak kaar edebilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.