AA-1-Pro karşılaştırması

Konusu 'Genel Konular' forumundadır ve ladrekulus tarafından 18 Mart 2024 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ladrekulus

ladrekulus User

sadece etlinlikte kullanmak için 38 tane 16-17 level promu yoksa 38 tane geliştirmesiz AA-1 mi daha iyi etkinlikte

2. Kpt.Yuxar

Kpt.Yuxar User

Bende her biri 13 seviye geliştirilmiş prolar vardı hepsini söküp AA-1 taktım daha fazla vuruyor, muhtemelen sende de AA-1 daha fazla vuracaktır. Bi yerden sonra Byte harcayacak yer kalmıyor zaten mecbur alıyor al gitsin etkinlik epey uzun.

3. ladrekulus

ladrekulus User

aldım zaten 38 tane var ama 2sinide alıp deneyemedim belki deneyen vardır diye sorayım dedim

4. oben

oben User

sadece bu etkinlikte AA-1 fazla vuruyor özellikle pettekiler kalan tüm byteleri lazer alın etkinlik bittikten sonra lazerleri emaa20 cephane birleştirme gelecek 1 silah 3000 cephane oluyor 100 lazer yapsanız 100 bin cephane olur bu normal zamandada x4 e eşit vuruşa sahip.

hoparuu ve Kpt.Yuxar bunu beğendi.
  5. Kpt.Yuxar

Kpt.Yuxar User

Ben bu detayı bilmiyordum silahlar bir sonra ki mimesis için kalmıyor muydu hesapta? hepsi cephaneye mi dönüşecek gerçekten ? bu bilgi nerede yazıyor ona göre alalım mantıklı yani

6. oben

oben User

sen kendine yetecek kadar silahı ayırıp kendin istediğin kadarını cephaneye kendi isteğinle cephaneye çevirebilirsin.onun için diyorum byte kasmaya devam edin savaş bileti bitti diye bırakmayın cephane yaparsınız.

7. Merjtans

Merjtans Guest

Merhaba Uzay Pilotu,

Şahsi Tavsiyem Etkinlik Lazer Topu Olan AA-1 i Kullanmanız Olacaktır,Sizlere Daha İyi Anlamanız İçin Açıklamam Gerekirse.
    Prometheus Lazerinin Hasarı 210'dur Kritik Oranını Hesaplarsak, 210+210+210+210+420 Dir Ortalamasını Alırsak,
    1260/5=252 Olacaktır.Ama Siz 16 Seviye Olduğunu Söylediniz Bu Durumda Yüzde 7.5 Daha Fazla Artış Olacaktır,
    252 x 1.075 Yaptığımız Durumda 270,9 Olarak Hasarınız Olacaktır, Yeni AA-1 Lazerinin Etkinlik Yaratıkları İçin
    Belirlenen Hasarı 305 Olduğu İçin Prometheus Lazer Topundan %12,57 Daha Fazla Hasar Atmanız Anlamına Gelir.

İyi Günler İyi Forumlar

8. Valla gemi için hangisi daha iyi bilmem, ben öyle fazla hesaplamam o şeyleri gerçi yukarıdaki mod açıklamasında AA-1'İn daha iyi olduğunu yazili olarak belirtmiş, ben gemimde full 38 tane AA-1 kullanıyorum, prometheus kullanmıyorum

Fakat pet lazerinin prometheusdan çok daha iyi olduğu aşikar :) )AAP-1)

Bu prometheus etkinliği 4 yildir var neredeyse hala çözemedim şimdi bu ema cephanesi mimesis yaratıklarına 4 kat mı vuruyor 7 katmı çok üşengeç biriyim göremedim hesaplayamadım :D Yoksa hani orada demek istediği 4 kat hasar verir arada 7 kat hasar mı hala çözemedim :D

9. Merjtans

Merjtans Guest

7 Kat Fazla Vuruyor Efendim

Dontforgetme bunu beğendi.
  10. Çok teşekkür ederim sağolun

11. Merjtans

Merjtans Guest

Rica Ederim Efendim.

12. BIZDIK

BIZDIK User

Mert kanka her kelimenin ilk harfini büyük harfe dönüştürmek zor olmuyor mu?

ateistkeci bunu beğendi.
  13. Merjtans

Merjtans Guest

Baş Harflerini Büyük Yazmak Elbette Biraz Zorluyor Ama Okunabilirliği Çok Arttırıyor, Göze Hitap Ettiiği İçin Böyle Yazmak Daha Sağlıklı Oluyor

14. BIZDIK

BIZDIK User

:D
    Geçmiş olsun

15. :D Süresi mi doldu yoksa senin yazdığına binaen mi bitirdiler acaba :D