aa çok sıkıcı hep banlıyor adminler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve gemiciarda tarafından 24 Ekim 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

kim açılmasını istiyol

1. isteyen oy versin

100,0%
  2. verene çok teşekür ederim

66,7%
Birden fazla oy kullanılabilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. gemiciarda

gemiciarda User

bu sefer globala yani chata € < > £ # $ ½ { [ ] } \ | yazılrını yazdım ondan sonra adminastör tarafın çıkalıldın çıktı ben fissek bruttal 2 inci ismim gemici arda 3 üncü ismim tr5 polisi banımın açılmasını istiyolum ama supporttan açtırmak çok sıkıcı

2. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Buradan biz müdahalede bulunamıyoruz.

Support'a yazmalısınız.

İyi forumlar.

3. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

anlamsiz sekiller yazarsan banlanirsin zaten :D hem anket neden anlamadim :D ikiside ayni kapiya cikiyor:)

4. -Star-

-Star- User

Kurallarda yazıyordur zaten anlamsız sayılar ve şekillerin kullanımı yasaktır diye, birde açtığın her konudaki anketler gereksiz

5. gemiciarda

gemiciarda User

EKİM FORUM MEDERATÖRÜ BENLE DALGA GEÇİYOLAR HATTA BU KONU ONLARI İLGİLENDİRMİYOL ERROR TM VE STARI İLGİLENDİRMİYOL

6. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Öncelikle mesajınızı küçük harflerle yazınız.

Tekrarı halinde cezai işlem uygulanacaktır.

Üyelerimiz size yardımcı olmak için konuyu cevaplamışlar, art niyetli olacaklarını düşünmüyorum.

İyi forumlar dilerim.

gemiciarda, EyüpAyhan-TR5 ve ÈrroR_™ bunu beğendi.
  7. gemiciarda

gemiciarda User

ok ekim birdaha yapmam ama konuyu silerseniz iyi olur çünkü supporttan açtırdımda

EKİM bunu beğendi.
  8. -Star-

-Star- User

Dostum yazdığım mesajda , arkadaşında yazdığı mesajda dahil, bir dalga geçme durumu yok bana göre , ki diğer cevap veren arkadaşımızında dalga geçme düşüncesi olduğunu düşünmüyorum, böyle anlaşıldıysa, kırdıysam özür dilerim. Ben sadece anketi, anketin seçeneklerini mantıklı bulmadım, ankette net bir soru olur, seçenekleride birbirinin tersi olur.
    Mesela bir konu hakkında "olsun mu?" dersin, iki seçenek olur "olsun" veya "olmasın" diye, ben bunu dile getirmeye çalıştım çünkü bir önceki konunda da aynısı vardı. Tekrardan özür dilerim eğer dalga geçmişim gibi anlaşıldıysa

gemiciarda ve EKİM bunu beğendi.
  9. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Yardımcı olan üyelerimize teşekkür ederiz.

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

gemiciarda bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.