aaaa

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by **RAHATSIZ**, Sep 23, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. merhaba

bakın forumdan chat banları ile maalesef ilgilenemiyoruz ve chat ekibine müdahale edemiyoruz sorununuzu resim tarih gün saat gibi bilgiler ile saygılı ve açıklayıcı bir üslup ile supporta yazarsanız cm ye eğer uyarı verilecek bir durum varsa verilir

iyi forumlar
    bakın derdımı anlatamıyorum szıe heralde zaten yazdım supporta 30 dan fazla mesaj attım
    support cevap verse buraya yazmayacagım heralde nasıl ben sebesız yere ban yerım ve chattekı gorevlılerınız bu sekılde davranır ve support buna goz yumar??
    ne demek adam chate yazacak baskasının ban aldıgı kelımelrı kopyalayıp yapıstıracak ban almayacak ben bunu cm ye yazacagım oyuncunun yazdıgını kontrol et yazacagım ban yıycegım ve support buna goz yumacak??
    sonra dıger hesabımla chate yazacagım sayın cm admın cagırırmısınız lutfen yazacgım ban yıyecegım
    dıger hesabımı acıp onunla sayın cm lutfen admın cagırımısınız yazacgım ban yıyecegım ve support admınlerınız bunları gormezden gelecek
    ne hakla benım 4 tane hesabımı sebebszı yere banlanır ve buna goz yumulr ve bunları supporta yazdıgım halde ne hakla bana cevap yazılmaz veya benımle dalga gecılr gıbı cevap yazılır baska yazacak neresı var support ılgılenmedıgı ıcın zaten buraya yazzdım kı konuyu buraya actım
    o oyuncunun ne ozellıgı var da ban yemeyecek ben sebebsız yere ban yıyecegım admın tanıdıgımız mı olması lazım oyunda benı banlamamaları ıcn veya o oyuncuyu kım ne hakla koruyor veya bır oyuncu o sekılde yazar da nasıl ban yemez chatte ve bunu yapan chat gorevlılerı nasıl cerza almaz? ve support admınlerınız buna nasıl goz yumar sordugum soru bu

2. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

o anki logları göremediğimizden birşey dememiz zor bir karışıklık oluyor olabilir sorununuzun tek çözümü support eğer gün gibi bilgileri verirseniz cm böyle bir şeyi yaptı ise gereken cezalar verilir ama anlamıyorsunuz burdan bir işlem yapmamız yada size birşey dememiz mümkün değil...

iyi forumlar

Jameika-TR likes this.
  3. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakınız support size cevap vermiş haklısınız veya haksızsınız yorumunu bizler ne kadar yaparsak yapalım bir şey değişmeyecek foruma ne kadar konu açarsanız açın bizlerin chat banlamalarına müdahale gibi bir yetkisi yok bizler burada forum dan sorumluyuz lütfen aynı konular dahilinde sürekli konu açmayınız support size gerekli açıklamayı yapmış bizlerin yapabileceği birşey yok.

Jameika-TR likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.