abg açma

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve andreacarmen3 tarafından 14 Mart 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Arkadaşlar merhaba ben x4 kasmak istiyorum bunuda en hızlı şekilde abg yaparak yapabileceğimi düşündüm elimde 500k uri var bununla kaç abg yapabilirim birde abg nasıl açılmalı sizce belirli taktiği nedir

2. ateistkeci

ateistkeci User

Vip+indirim almanı tavsiye ediyorum böylece sınırsız A-B-G döngüsüne girerek istemeyeceğin kadar x4 kasabilirsin :)

Kapıları açarken kapı açıldığı gibi yerleştir, bitir ve tekrar enerji bas ve kapı açıldığı gibi yerleştir ve bitir taktiği budur :p

3. Krios

Krios Guest

Merhaba,

VIP ve indirim paketi ile birlikte çok fazla kapı dönebilirsiniz. Arkadaşımızında dediği gibi parçaları tamamlanan her kapıyı haritaya yerleştirip direkt bitirmelisin. Kapılarda MCB-25 veya MCB-50 sıkarakta çok fazla sayıda UCB-100 kasabilirsin.

İyi forumlar.

4. vip+indirimim mevcut haftasonu kapı indirimide var zaten sınırsız abg döngüsü nasıl oluyor anlayamadım uri en sonunda bitiyor yani kaç abg yapabilirim sizce

5. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Onun kesin bir sayısını söylememiz mümkün değil fakat 500k uridium ile pazar gününün sonuna kadar rahatlıkla dönebilirsiniz.

İyi forumlar.

6. teşekkürler modum

7. Krios

Krios Guest

Merhaba,

Başka bir sorunuz yoksa konunun kilitlenmesini talep edebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. V*A*Y*N*E

V*A*Y*N*E User

adı üstünde sınırsız döngü bitir bas aç bitir bas aç uri bitmiyor çarpan şansınız varsa urinizi bile artırabilirsiniz