ABG Döngü

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **SURGEON** tarafından 28 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar. Alfa-Beta-Gamma kapılarını indirim paketli ancak vipsiz kısır döngüye sokabilmem için ortalama kaç uridium lazım acaba?
    Şuan 250k uridiumum var.
    Alfa 28/34
    Beta 30/48
    Gamma 21/82 parça mevcut..

Son düzenlenen: 28 May 2020
  2. Lâvinîa

Lâvinîa User

60 uridiuma enerji basarken ne yaparsan yap küçük miktar da olsa zarar ediyor ama 55 uridium ile basarken ise 150-200k civarına kısır döngüye giriyor. Arada 5 uridium var evet ama 1 döngü ortalama 3k enerji desen bu 15k uri yapar ve birkaç döngüden sonra zarara sokmaya başlar

3. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Şansınıza bağlı olarak kapılarınızı zararsız bir şekilde de açabilirsiniz. Kesin bir bilgi vermesi en zor konu Galaksi Kapıları konusudur :D . Sanırım (şansınıza bağlı olarak) 2 alfa 2 beta 1 gamma kapısı dönebilirsiniz. Başarılar.

İyi Forumlar.

4. Bu döngüye girme olayında sınırsız kapı dönme gibi bi olaymı var. Mesela gelen uri ve elindeki uri ile beraber istediğin kadar abg yapma gibi bir şansımız var mı? :D

5. TanrıEru

TanrıEru Guest

evet var indirim paketin ve vip varsa hesabında 250 300k uridium ile cok ufak zarar veya belirli bir miktar kar elde edebilirsin

6. Bende yanlızca indirim paketi var. Vipsiz döngü oluşturamamam çok saçma ama bi 3-4 gamma çıkarabilsem çok makbule geçer :)
    Sayın adminim sizde 2 Alfa, 2 Beta, 1 Gamma demişsiniz ama bu çok az bir sayı değil mi ya :/

7. TanrıEru

TanrıEru Guest

tam bir döngüye ulaşamazsın fakat bu sadece 2 tur atacağın anlamına gelmez sadece dönerken 20k edeceksen 35k zarar edeceksin işte :D

8. 25k gg ye kaç abg dönülür tahmini hazır konusu acılmışken sorayım

9. Ningen

Ningen User

55 uridium ile neredeyse zararsız dönüldüğünü varsayarsak 2700-2800 gg ile bir tur dönmek mümkün.

10. şuan dayanamadım 20k gg ile başladım dönmeye 3 gün kadar döneceğimi düşünüyorum uri harcamadan buraya kaç a kaç b kaç g döndüğümü belirteceğim eğer konu açık olursa

11. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konu kilitlensede kilitlenmesede buradaki konudan bizler ile paylaşmayı unutmayınız lütfen diğer arkadaşlarımıza yardımcı olmanız çok yararlı olacaktır.

İyi Forumlar.

12. linki kaydettim sayın modum haber edeceğim

Luminous ve Titan. bunu beğendi.
  13. Bende kapı dönmeye başladım ancak lagtan ötürü akşam dönmeyi bıraktım. Herşey için teşekkürler. İsterseniz konuyu kitleyebilir ya da açık bırakabilirsiniz. Belki başka arkadaşlarımız da birşeyler ekleyebilirler.

14. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Konunuzu kilitliyorum lakin yukarıda belirttiğim gibi, buradaki konudan bizler ile paylaşmayı unutmayınız lütfen diğer arkadaşlarımıza yardımcı olmanız çok yararlı olacaktır.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.