abg kapilari

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Vurdumduymaz tarafından 20 Haziran 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar 1.5.milyon uridumla abg yapsam uridumim azalirmi ben hem cephanr hem uri kasmak istiyorum rutbeyle isim yok gemim ful arti ful 50 arge

2. 3 kapıyı da inşa etmek için 3500-4000 gg gider diye düşünüyorum. İndirim avantaj paketiyle hafta sonu seri şekilde dönecekseniz ve kapıdan gelen uridiumu yine kapıya basacaksanız üçlüyü her inşa edişinizde ortalama 40.000 uridium gidecektir. Fakat 3 kapıyı tamamen inşa etmeden kapıların hiçbirini haritaya yerleştirmeyin, aksi takdirde daha maliyetli oluyor bence. Kolay gelsin:)

3. GRILucid

GRILucid User

ben 1 kere denedim abg kapılarını 2 alpha 2 beta 1 gamma 5800 enerjiye açıldı 100-100 basarak

4. Ben cumartesileri bütün gün dönüyorum başladığım uridium 1m ise kapıları atıyorum 7alpha 3beta 2gamma dönsem 950k falan kalıyor 50k uri gidiyor.Yani uridium gitmiyo fazla (1gg=55uri)

5. o zaman cok iyi dostum peki kapilaro nasil basiyorsun ve acilan kapiyi yerleştiripmi basiyosun yoksaa 3 kapiyi acipmi yerlestiriyosun
    bence guz3l bir sayi gibi
    valla herkes farkli söylüyor kimiside acilan kapiyi hemen yerlestir diyor ne yapcağimi şaşırdım gercekten

6. Merhaba,

Hafta sonlarında a,b,g kapıları yaptığınız takdirde çok fazla kaybınız olmamaktadır, ayriyetten indirim paketiniz olduğu takdirde rahatlıkla cephane artışınızı kaybınız olmadan sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar dilerim..

7. Herkese verdikleri cevaplardan dolayi tesekkur ederim konuyu kilitliyebilirseniz modum iyi forumlar

8. Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.