ABG kapıları

Konusu 'Yeni Başlayanlar' forumundadır ve MãTãÐØñ_ßℓã©к tarafından 19 Aralık 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. merhaba arkadaşlar bir sorum vardı gemimde 300 bin uri bulunmakta vip+indirimimde mevcut bu uridyumu haftasonu indirimi ile abg kapılarına bassam acabilirmiyim acarsamda gelen uriler ile tekrar tekrar bu kapıları yapabilirmiyim yoksa bir süre sonra zarar ettirip uridyumum bitermi deneyen arkadaşlar varsa yardımcı olabilirmi ?

2. Aynı benim gibisin. Cevapları seninle birlikte bekliyorum.
    XD.

3. Aery

Aery Guest

Merhaba,

Hafta sonu galaksi kapısı indiriminde yaparsanız zarar edeceğinizi düşünmüyorum yani çok fazla etmezsiniz mesela 300 bin uridium ile başladıysanız 280 bin ile bitirirsiniz maksimum tabiki bu sizin birazda galaksi kapısı için parça çıkarma şansınıza bağlı(kendi şansınız hayattaki şans yani :p)

İyi forumlar.

4. Vip+indiriminiz varsa ve haftasonu da yapacaksanız bırakın zararı kara bile geçebilirsiniz.

5. V*A*Y*N*E1

V*A*Y*N*E1 User

vip+indirim varsa parçaları tamamlanan kapıyı inşa ederek tamamlayıp gg basmaya devam edersen kar elde ederek günü bitirebilirsin