ABG kapısı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Emi0666 tarafından 17 Kasım 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Emi0666

Emi0666 User

ABG kapısını sınırsız döngüye sokmak için açılışta ortalama ne kadar uri gerekiyor ?

2. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Şansınıza bağlı olrak 55 uridium Ekstra Enerji içeriği olması durumunda zararsız, kârlı veya minimum zararla dönebilirsiniz.

İyi Forumlar.

3. NeqRoo

NeqRoo User

sayın moderatör, arkadaşın sormuş olduğu soruya verdiğiniz cevap soruyla biraz alakasız :)

4. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Buyrun, uygun görmüş olduğunuz cevabı verebilirsiniz. Oyuncunun geri dönüşünü bekliyorum.

İyi Forumlar.

Emi0666 bunu beğendi.
  5. 55 uriye bastığını varsayarsak buda sadece haftasonu dönebilirsin demek oluyor 250-300 bin uri rahatlikla yetecektir iyi forumlar.

Emi0666 ve _-Thanatos-_ bunu beğendi.
  6. Emi0666

Emi0666 User

teşekkürler cevabımı aldım konu kilitlenebilir

7. NeqRoo

NeqRoo User

Sorunun cevabını ben de öğrenmek istemiştim. Cevabı merak ettiğim için yazdım zaten yazımı da

8. _-Thanatos-_

_-Thanatos-_ Guest

Merhaba,

Rica ederim. Cevap veren oyuncu arkadaşımıza da teşekkür ederim. Konunuz talebiniz üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar.

Emi0666 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.