ABG Ortalama Kaç GG ile açılır ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve «®βŁДÐΞ•53» tarafından 21 May 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Yarın ki indirim saatine kadar belirli bir uri lazım strateji ayarlıyorum. Bu bilgi çok lazım.

2. mertbac123

mertbac123 User

geçen hafta 4000ggye hepsinden 1 tane açmıştım alfa ve beta ikinci turu da yarıladı

3. Titan.

Titan. Guest

Merhabalar,

Açıkcası belirli bir sayısı olduğunu düşünmüyorum. Çünkü ben 1 alfa parcası için 2 adet gamma kapısı açtığımı biliyorum kensinlikle şansa bağlıdır. Ama buradaki başlık altında tecrübelerini paylaşan oyuncularımız var, onlarada bir bakmanızı tavsiye ederim. Tabi genede normal şanslı biriyseniz @mertbac123 arkadaşımızın dediği gibi 4000 GG açılır diye düşünüyorum :)

İyi Forumlar.

4. Richie

Richie User

bu alfa denen saçma kapı açılmıyor hepsi açılıyor. 33 parçada takılı kaldı ya beta 3 kere bitti hala açılmıyor hayret birşe

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 May 2020
  5. TLoNee1

TLoNee1 User

100 100 bas kardesım ben 3000 gg ye hepsını 2 ser kere actım actıgım taktıgı soyluyorum şimdi 100 100 basıyorum tabi ilk olarak alfa acılıyo hemen yerlestır dıyosun basmaya devam sonra beta acılır buyuk ıhtımal yerlestır dıysun tekrar bazen yıne alpa oluyo sonra devam edıyosun gamma acılınca tekrar yerlestır dıyosun gamma acılana kdr bazen alpa bıtmıs oluyo ve bastıkların beta ve gammaya gıtmıs oluyo ben bu sekılde 3000 3500 arası ıkıser kere acmıs oluyorum tabi yinede sans meselesi ama 4000 gg ye bıle acılsa ıkıser kere gayet ıyı cunku ılk turu tamamladıgınızda 20k+40k+60k kapılardan 6k+12k+18k yaratıklardan olmak üzere toplam 156 k urı topluyosunuz x 2 dersek 312 k urı yapar ufak bi dip not hafta sonu ındırımlı sekılde bastıgınız 55 urıye gg ıle 312k urınız yaklasık 5600 gg yapar bu size kar demek sahsen hafta sonu ındırımlı sekılde bol bol x4 kasabılıyorum bu sekılde ve asla urı kaybı yasamayıp aksıne ıkıgunde en az 100 k urı kar edıyorum

6. Tauly__

Tauly__ User

7000 ggye açtım

7. 2500gg= a 2 tane açık b 1 tane açık gamma son 5 parça b 9/48 de 2500 daha bassam tahmini 1-2 a daha acılır b açılır g açılır 40 ta 2.g olur

8. Yanıtlarınız için teşekkür ediyorum. Ortalama 5.000 diyorum o zaman :) Ayrıca gamma kapım son 6 parça imiş zaten. 6 parça çıkana kadar 2 alpha 2 beta açarım heralde :D

Kilitlenebilir.
    Yanıtlarınız için teşekkür ediyorum

9. 1a 1b anca açarsın çok zor olmaz acman aynen ortalama 5000 de sen tabi 5000 de 1 er kes acılmaz b 1.5 2 kes a 3 kes açılır :D

10. aaa flood yasak ama unuttum modum birleştirrsinz mesajı eğer 1 kapı açılırsa yerleştir eğer 3 kapıdan biri 2 kes açılırsa basamayı durdur 1 rini yap öyle devam et

11. Teşekkür ederim. Ayrıca yazdığınız mesajın altında "Düzenle" kısmı var oradan düzenleyebilir, yeni mesajınızı ekleyebilirsiniz.

12. *DangDang*

*DangDang* User

Dikkatimi çekti bir kaç kişi sırf hepsinden 2 şer tane olsun diye basıyor ama bu cok daha zararlı degilmi ben şahsen ABG basarken herhangi birinden 2 tane oldugunda mesela beta 2 tane oldugunda basmayı bırakıyorum kapıyı yapıyorum sonra tekrar basıyorum bu şekilde baya bir kar elde ettim ben

13. Krios

Krios Guest

Merhaba,

İsteğiniz üzere konu kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.