ABG ve Delta Kapısı Ne kadara Açılır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ULTRASLAN tarafından 22 Ocak 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

1 alpha 1 beta 1 gamma 1 delta kaç gg ye açılır saygılar

2. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Delta kapısı başlıca sıkıntı ama 250 bin uridiuma açılır diye biliyorum. Diğer 3 kapı ise 400 bin uridium yiyebilir. bu arada alfa 2 defa mutlaka açılır.

İyi Forumlar.

ULTRASLAN bunu beğendi.
  3. ULTRASLAN

ULTRASLAN User

Teşekkür ediyorum

4. Peki ben de size şu soruyu sormak istiyorum. Bu üç kapıyı yaparken alfa açıldığında yani 34/34 olduğunda Atlamayı hazırla demesek de diğer kapılara enerji basmaya devam etsek, kalan 2 kapıyı tamamlamada daha etkili olmaz mıyız? Yani sonuçta basılan bir enerji bu 3 kapı arasında parça şansına dönüyor ve biz alfa tamamlandıktan sonra şansı 2 kapıya indirmiş olmaz mıyız? Aynı şekilde beta da 48/48 olduğunda Atlamayı hazırla demezsek enerji basabileceğimiz tek kapı gama kalıyor.Böylece ben sadece gama için enerji basmak istediğimde alfa ve beta ya parça basmaktan kurtulmuş olurum. Hani ben bu kapıları çok fazla yapmadığım halde , anlattığım gibi yaptığımda daha hızlı açtım diye hatırlıyorum. Bu konuda sizlerin de fikrini almak isterim. :)

._Batur_. bunu beğendi.
  5. ._Batur_.

._Batur_. User

Doğru yoldayız kardeş bende öyle yapıyorum devam :D

6. Bana da öyle geliyor kardeşim, başka da kimseden ses çıkmadı zaten bildiğimiz gibi devam edelim :D

._Batur_. bunu beğendi.
  7. yanlış düşünce atlamayı hazırlamazsanız daha çok zarar edersiniz daha fazla cephane kazanmış olursunuz ama bir de şöyle düşünün atlamayı hazırladınız ve tekrar kapı parçalarını yarıya kadar getirdiniz birdaha ki kapı yapışınızda sizi baya bir kara sokacaktır

8. Ama şunu da düşünmek gerekiyor. Atlamayı hazırladığımızda beta ve gama ya basacağı parçayı tekrar alfaya basıyor. Ama ben alfa yı değil beta ve gama yapmak istiyorum .Dediğin gibi ben bir gama açana kadar 2 kez alfa açılıyor beta bir kez açılıyor ikinci de yarı oluyor fakat istediğim gamayı açamamış oluyorum. Fakat ben alfayı tamamlayıp atlama hazırlamadığımda o kapıya gg basamıyorum, beta ve gama dan parça bulmam artıyor. Aynı şekilde sadece beta da açıldıktan sonra elimde tek kapı gama kalıyor ve neredeyse hades gibi takır takır açabiliyorum :D Sizi bilmiyorum ama bana kapıları bu şekilde açmak çok daha kolay geliyor :)

9. Kolay geliyor olabilir evet ama 1 gama açılana kadar, 2 adet alfa açılmakta. Benim yaptığım yol ise şu: Sıfırdan başlıyorum basmaya. Örneğin alfa açıldı. Atlamayı hazırlayıp basmaya devam ediyorum. Beta da açıldı diyelim. Onu da atlamaya hazırlıyorum. Baktım 1 alfa daha olmuş, yani 2 alfam 1 betam varken alfanın 1ini yapıyorum ve 1alfa 1 beta kalmış oluyor. Basmaya devam ediyorum, gama açılıyor. basmaya tekrar devam ediyorum. 2 beta açılıyor ve betayı yapıyorum