ABG yapım

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve yılmaz749749 tarafından 28 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba arkadaşlar
    Alfa : 30/34
    beta : 46/48
    Gama : 82/82
    arkadaşlar vipsiz yapma imkanım varmıdır :)

Son düzenlenen: 28 Şubat 2016
  2. EFSANE

EFSANE User

Merhaba;

Yerinizde olsam açılmış bir kapının üstüne GG basmam çünkü onu yerleştirirseniz yavaşta olsa açılacaktır. :)

Bu da size hem cephane hem uridium şeref,tp bir çok kazanç sağlamış olur.

Keyifli forumlar.

3. Belki yapacak olursun. Acil uri ya da x4 ihtiyacın olursa hazırda bulunduracağın kapın olur. Hazırda bekletmen daha mantıklı.

4. o zaman alfa beta açma surem uzuycak
    kardeş uri her daim lazım :) vip olsa yaprım yoksa vip bulana kadar kalcak kapılar :)

5. Vip yok diye kapı mı yapımazmış ? :D sen biraz daha sık dişini aç tüm kapıları.

6. vipsizz gama yapmak demek tam 1 gunum gider yaw :)

7. Full elit harcarsan 3 saate kadar biter :D

8. kapıyı neden yapıom ben :)

9. *Soulfly*

*Soulfly* User

seprom x2 ile yap. o kadar kapı acmıssın x2 inde wardır heralde :) tallin ve sibelonitlerede 2 pet atarsn tamam. 300 uriyle kimse batmaz. vipe falan gerek yok sıkıntı etme şartlama kendini öyle

10. R0MJKE

R0MJKE User

Aynen böyle bu arkadaşın dediği gibi bütün olay bundan ibaret.
    Kristallinlere kadar hiç bi sıkıntı çekmeden seprom x2 yaparsın. Kristallinlerde 4tane kamikaze yetiyor gammada. Tamamını üstüne çekip 4kamikaze atarsan patlıyorlar bu da çok az bir uriye tekabül ediyor. Aynı şekil Sibelonitlerdede 4kamikaze yeter.
    Kristallonlardada istersen DÖNEREK kesersin uzun sürsede istemezsen dayarsın seprom x3 napıcan. Illa vipe şartlama kendini

11. x2 2m var kapılara daha once basmıştım genelde son parçlarında 10-15 parça kalınca kapa yapıyorm oyle onlar kalıor sonra donup 50k uri açıyorum istemsiz bir hareketim :)
    x2+seprom +kami sıkıntı yokta . baya uri gidior ya gama betada :)
    alfa yartıklar 6k uri veriyorsa 6 k pet gidior
    beta aynı gama aynı

12. arkadaşım sen birşeylerden feragat etmedikçe vip çekene kadar o kapılar açılmazda bitmez de. :D

yılmaz749749 bunu beğendi.
  13. sıkıntı orda :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.