Abg

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve **KELLECİ_METİN** tarafından 11 Şubat 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 180 bin urıdıuma %30 indirimle 2 alpha 1 beta 1 gamma acabılırmıyım?
    Gamma 67/82 Bega 10/48 Alpha 0/34

2. açamazsın kardeşim

**KELLECİ_METİN** bunu beğendi.
  3. kaç urıye açabilirim

4. pala topla biraz da ancak öyle açabilirsin . ben bayadır basıyorum alphaya . alphayı açayım derken betayı açtım gamma da 60 larda bişeyde. :))

5. suan vip ve indirim varken pala toplamak mantıksız bence urı ile açıcam 100 k urım var 180 k yapabilrim yarına kadar zaten

6. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Hepsinin açılması biraz zor gibi gözüküyor.

İndirim paketi ve vip'i değerlendirmek istiyorsanız ve başka eksiğiniz yok ise basmanız zararınıza olmaz.

Açamamış olsanız da parçalar ilerlemiş olur.

İyi forumlar.

**KELLECİ_METİN** bunu beğendi.
  7. teşekkür ederim cevaplarınız için

8. EKİM

EKİM User

Merhaba,

Biz teşekkür ederiz.

Başka sorunuz yok ise konunun kilitlenmesini isteyebilirsiniz.

Diğer arkadaşlarında fikirlerini almak istiyorum derseniz açık kalacaktır.

İyi forumlar.

9. geceye kadar acık kalabilır uygun olursa

10. sunlime

sunlime User

pazar günü genelde indirim geliyor ve x2gg o zaman açmanı tavsiye ederim..

11. zaten en kotu duruma gore 180 k urıdıum basıcam ve %30 indirimle eger yarın indirim ve x2 gelirse dedigin gibi ddaha avantajlı olucak bnm icin:)

12. sunlime

sunlime User

Büyük bir ihtimal gelir her pazar geliyor...

13. indirimin miktarı onemli bnm icin gecen hafta baya iyiydi bu hafta oyle olurmu bilemem:D

14. sunlime

sunlime User

Olmaz heralde :)

15. benim kararımca açılabilir %30 indiirmle 10 lu basılarak hepsinden 1 tane açılabilir

16. Arkadaşlar 207 bin uridiuma 1 gg 55 urı bende bu arada ,Alpha 0/34 beta 10/48 gamma 67/82 idi başlangiçta 5 10 ve 100 lü karışık bastım
    Alpha 2 kez Beta 1 kez Gamma 1 kez acıldı ve suan Alpha 0 Beta 40 Gamma 39 oldu.İlerde böyle toplu basıcak arkadaslar olursa rehber olabilir bu sonuclar konu kilitlenebilir herkese iyi oyunlar

17. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Elinizdeki uridiumu kapıya basın. İlk hangi kapı açılırsa onu bitirin ve gelen uriyle birlikte tekrar basın.

Bu şekilde yaparsanız uridium devir daim olabilir.

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.