ABG

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖmerBey tarafından 6 Temmuz 2017 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖmerBey

ÖmerBey User

ABG ,kapıları yaklaşık kaç enerjiye açılır? Bu arada herkülleri fulledim yardım eden herkese teşekkürler :)

2. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Herkülleriniz hayırlı olsun. :)

Kesin birşey söylemek doğru olmaz tamamen şansınıza kalmış bir şey.

Hafta sonu indirim gelirse şansınızı deneyin.

İyi forumlar...

3. ÖmerBey

ÖmerBey User

Peki modum teşekkürler :)

4. .KAPLAN

.KAPLAN User

Merhaba,

Rica ederim, başka arkadaşlarımız tahminlerini söylesin yinede. :)

İyi forumlar...

5. coder545

coder545 User

son yaptiklarima gore alfa 1600 gama 4-4.5k civarina aciliyor beta 2.5k gibi onu tam hesaplayamadim. full indirimle haftasonu seri acinca urin az da olsa artiyor haftaici 20k x4 basina 6-7k urin azaliyor gama 20k uri ediyo mesela

6. coder545

coder545 User

dolan kapiyi hemen yerine koyun 2 kapi olunca basmayi birakip o kapiyi yapin kullandiginiz carpanin dolu kapida tutma ihtimali devam ediyor yani carpan bosa gidebilir. carpanin hangi kapidan geldiginin onemi yok betadan gelen carpanla gama cikabilir en fazla uri kari icin 1li basip carpan ciktigi an kullanin 1li omrunuzu yerse 5li basin

Duck▲ bunu beğendi.
  7. Şöyle söyleyeyim alfa beta açıldıktan sonra zaten gamma acılması biraz uzun sürüyor illa çarpanları gammadan kullanırım diyorsan kapılar parçaları full şekilde kalsın. ben açarken alfa beta bittikten sonra kapıyı hazırlayıp tekrardan açıyorum zaten gamma açılana kadar neredeyse açılıyor onlarda tekrardan.

8. Alpha+Beta+Gamma: 2360 gg ye açmıştım biraz şans işi açana kadarda 2 alfa açılmıştı

Duck▲ bunu beğendi.
  9. coder545

coder545 User

cok iyi, gelen uriyi de hadese yatirir lf4 ve bolunme kristali kasarsin, tabloda orta sutundaki sayilar ortalama ggyi gosteriyor. en ustte beta gama doluyken alfaya basmis 1428 gg tutmus, en altta sifirdan baslamis tum kapilari doldugu anda yerine koymus alfa 1594gg tutmus.[​IMG]

10. Bu güzel bi hesaplama , çok yararlı teşekkürler.

11. Alpha+Beta+Gamma: 2345
    Delta: 1829
    Epsilon: 1414
    Zeta: 1586
    Kappa: 1715
    Lambda = Hades: 641
    Kumpir: 1428
    ORTALAMA AÇILAN PARÇA

Bunları bi yerde bulmuştum tahmini açılıyor bu kadar parçalara

12. Tek tek - 5li basmakla , 100erli basmak arasında bir miktar fark oluyor , benim şahsi tecrübeme dayanarak bu parçalar çok iyi diyebileceğim parçalar genelde 100erli açıyorum hades 750-800 , zeta kappa 2000 civarı oluyor. Son 15-20 parçada zorlamaya başlıyor.

13. Fren

Fren Guest

Merhaba,

Genellikle benimde GG basma stilim böyle ve daha çok parça çıktığını düşünüyorum.

İyi Forumlar...

14. coder545

coder545 User

en fazla parca icin x2 carpan ciktigi an kullanilmali. bunu yapabilmek icin de tekli basmak gerekiyor. adamlar yabanci forumda hesaplamis hades tekli yani x2 carpanla 677 gg, 100lu x6 carpanla 820 gg tutuyor gercek sayisal degerlere gore. suna dikkat etmek lazim bunlar ortalama degerler sonsuz kapida degerler bu sayilara yaklasiyor yoksa tek kapi icin adam sanslidir son 6 parca 100lu bastigindan cikar o ayri bi konu. ornegin hepsini 100lu basarak(5-tekli basarsan beklemeyip gruptan atiyolar) 90 civari hades yaptim en az 300 ggye actim en fazla 1600 gg . tekliyle 300ggde acamazdim ama 1600e de acmazdim.

Duck▲ bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.