Abonelik İptal Sorunu

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adeniza tarafından 21 Ocak 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adeniza

adeniza User

Aylık premium üyelik alıp, sonra aboneliğim yenilenmeden iptal ediyorum. Ama bunu yaparken sürekli sorun yaşıyorum. Statü iptal çalışmıyor, ödeme bilgilerini silme görünmüyor. Üyeliğim aktif olarak görünmeye devam ediyor. Supportun sorunuma cevabı ise sanki ilk defa bunu yapıyormuşum gibi nasihat etmek oluyor. açıklamaları aşağıda.

Sekiz yıllık oyuncunu bunları bilmiyor olması mümkün mü? Ayrıca ben zaten bunları yaptığımı ve durumun değişmediğini yazmışım.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 21 Ocak 2016
  2. Sacrifice

Sacrifice User

Merhaba,

Öncelikle supportan gelen mesajı kopyalamak forum kurallarına aykırıdır.Dikkat ediniz.Bizim oyuna ve oyun sayfasına müdehale şansımız yok malesef.Tek diyebileceğim Uridium sayfası-Abonelikler-Statü iptal kısmından ödeme bilgilerini sil ve iptal et butonunu kullanmanız gerekli.Eğer görünmüyorsa iptal kısmı çerezlerinizi ve önbelleğinizi temizleyip tekrar deneyiniz.

Keyifli forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.