Acaba bug mu? Bug değilse ne?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 29 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Evet arkadaşlar, ben DarkOrbit oynarken dünden beri gemimin canı aslında 165.000 olmasına rağmen gemimin canının 181,500 olduğunu görüyorum. Üstte güçlendiriciler kısmına girdim baktım can desteği ile şeref puanı desteği var. Ama ben bu güçlendiricileri satın almadım.

Acaba bug mu? Nasıl oldu da ben bu destekleri satın almadığım halde bana geldi?

Yardım ederseniz sevinirim.

2. DUMBASS

DUMBASS User

benim bildiğim kadarıyla boss yaratıklardan çıkma ihtimali oluyormuş yanlış olmasın ama :D

3. dostum satın almana gerek yok 1 ihtimal DUMBASS ın dediğidir diğer ihtimal ise SPACEBALL yada Bayrak kapma gibi yarışlar oluyor ya (adını hatırlayamadım) :D
    onlardan şirkete bi kaç günlük destekler gelebiliyor (kazanan şirkete)

4. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

bende uber yaratılardan verdiklerini biliyorum şanşa çıkma ihtimali var uberlerden ama 1 saatlik

5. Valla hiç uber yaratık kesmedim. :)

6. GLADYATÖR

GLADYATÖR User

boss tan veriyormu bilmiyorum ama belki boss tan gelmiştir

7. cubidende veriri il dalana ama

8. Merhaba ,

İlk olarak imza kısmındaki resim forum imza kurallarındaki boyutlara uygun değildir. En kısa zamanda genişlik olarak 500 ve yükseklik olarak 200 pikseli aşmayacak şekilde düzenleyiniz.

Konuya gelecek olursak bir etkinlik nedeniyle olabilir yada Boss - Uber türü npc'leri imha ettiğinizde 1 saat'lik destekler çıkabiliyor.

İyi forumlar.

9. kıyamet modum battleray 5-3 de bulunuyodu dimi

10. Merhaba ,

Evet 5-3 haritasında sağ alt tarafta bulunuyor. Fakat bazen başka yere götürmüş olabiliyorlar.

İyi forumlar.

11. modum nasıl diyecem ama az önce tr5 de bi grup mmolu 4-4 de battlerayı kesiyorduda

12. Merhaba ,

Etkinliklere bağlı olarak çıkabiliyor ve bugün yapılan bir etkinlik dolayısıyla çıkmış ve haritada kalmış olabilir. Onu bulup kesiyor olabilirler.

İyi forumlar.

13. Arkadaşım birinin çevresel güçlendiricisi etki etmiştir belki.

Ya da bosslardan ve uberlerden çıkan güçlendiricilerden biri gelmiştir...

14. evet boss kesince veriyor.

15. ya etkınlıkler oluyo önceki mesajımda belirttiğim gibi o etkınlıkleri kazanınca şirketin bütün şirkete destek veriliyo

16. Merhaba ,

Konuya gerekli cevaplar verildiğinden dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.